Tohle jsem poslal Chaseovi, ignoruj obchodníky, nechtějí se obtěžovat je odstranit. Odmítali, ale hned po tomhle to udělali.
Všechny tyto byly přidány do chatu, ale pro snazší je znovu uvádíme:
Společnost Mastercard očekává, že se pokusím o vyřešení situace s obchodníkem a popisem zboží. Vezměte prosím na vědomí, že částka odepsaná z mého účtu je dostatečná k provedení transakce.
Epine marketsphere - software/kódy pro software, podmínky již odeslány. Viz e-mail s podmínkami, který se vrací. Několik pokusů o vyřešení s nimi a Yobe Investments, tyto společnosti jsou propojené, protože když jsem zadal druhou objednávku na Epine, objevily se transakce. Opět několik e-mailů s uvedením, co bylo zakoupeno. Nic jsem nedostal.
Cryptoplaza - odeslány slevové kódy na digitální umění, obchodní podmínky s uvedením kontaktu pro vrácení peněz, ale nikdy nic nebylo doručeno, produkty se nyní liší/odstraněny z obou webových stránek, které používají. E-mailová adresa na webových stránkách se vrací.
Trndbm - na tyto stránky odkazovalo několik stránek, e-mailové kódy na produkty lázeňské/tělové péče, nic jsem nedostal. Zkoušel jsem to e-mailem a telefonicky, telefonicky mi neřekl, že s tím mám co do činění, podmínky uvádějí kontakt a vrácení peněz, ale opět žádná odpověď.
Další poznámky - V posledních několika měsících se mi zhroutily obrazovky, problém s kartou nebo problém s telefonním připojením, což se na několika místech zobrazovalo jako problém. Faktem zůstává, že jsem nic neobdržel a spadá to přímo pod podmínky Mastercard. FOS dokonce uvádí, že pokud by chargeback měl dobrou šanci na úspěch, měl by být zvýšen, jinak by banka byla odpovědná za náklady, v tomto případě více než 950 liber. Myslel jsem si, že banka s mými důkazy a skutečností, že podmínky byly splněny, by vám skutečně pomohla. Také je třeba poznamenat, že obchodník pravděpodobně zareaguje, pokud by zboží bylo odesláno a přijato (nebylo), ale v současné době jsem jediný, kdo je na tom, já.
Další problémy - neustálé vypínaní se z živého chatu, ignorování těžkostí, tyto peníze se mi musí vrátit.
Četné pokyny FOS k případům, které by banky měly neprodleně vznést, pokud jsou splněna pravidla systému, jsou v mém případě, má to šanci na úspěch a jako státní obchodník FOS může buď přijmout, nebo napadnout. FOS rovněž uvádí, že není na bance, aby rozhodovala o výsledku, protože může zajít až tak daleko, jak je potřeba, prostřednictvím arbitráže.
Takže chápete mé obavy, že to nezpracováváte včas.
Náprava - Námitky uplatněné bez odkladu s ohledem na výše uvedené a všechny další informace, dočasné vrácení peněz z důvodu zpoždění, kompenzace 100 GBP za finanční a materiální nepříjemnosti.