Použitím našich stránek nebo služeb souhlasíte s používáním souborů cookie.Čtěte vícePřijímám
DomůFórumObecná diskuze o gamblinguOtázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka
Question about Gambling websites with Curaçao license using incorrect Merchant Category code (strana 779)
Otázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka (strana 779)
Kdybych byl tak přísný, více lidí by si vytvořilo více účtů. Doufám, že chápete, kam mířím. Upřímně řečeno, je nejlepší ignorovat provokace a pokud možno zůstat v klidu. 🙏
Můžeme se klidně vrátit k účelu příspěvku? Tady si navzájem pomáháme vymáhat peníze v kasinech, která fungují nelegálně, vše ostatní, co je kolem těchto věcí postaveno, by podle mě mělo zůstat mimo tento příspěvek.
Jsem na dovolené a už jsem nikdy neprohrál 55 tisíc liber, ty klaune! Bylo to 8 tisíc liber a 7 tisíc jsem dostal zpět přímo z kryptoměnové stránky, zbytek jsem použil na splacení dluhů.
Může mi někdo poskytnout skutečné informace o ZYPH? Mluvil jsem s mou bankou a oni mi řekli, že informace, které jsem jim poskytl, jsou nesprávné. Řekl jsem jim o digitálním zboží, někdo mi tady řekl o NFT, ale banka uvedla, že je nenabízí. Kam mám teď jít? Díky za jakoukoli pomoc.
Důležité je, že příčina byla vznesena pouze napsáním na daný web. Bála jsem se, že banka z tohoto důvodu odmítne, že obchodník uvedl chybný e-mail. Říkala jste, že jste neobdržela kupóny na péči o tělo? To jsem udělala i já.
Je to zvláštní posedlost - nejlepší je ignorovat tvé velké příspěvky a doufejme, že by se ti mělo všechno vrátit zpátky, abys mohl jít dál.
Nechápu, proč by si lidi zakládali profily, aby se tu pak rozepisovali. Pokud někdo přišel o peníze, měli by spolupracovat na jejich získání zpět. Pokud jste o ně nepřišli, proč tu ztrácet čas ostatních?
O jakou banku se jedná? Pokud je to Chase, pravděpodobně můžu něco sepsat, protože pro mě existuje mnoho probíhajících transakcí. Pokud je to Barclays, můžu se podělit o e-mail, který jsem napsal pro nesprávný MCC.