před měsícem
ano, před 4 dny mi poslali obecný e-mail s žádostí o další informace. Vzhledem k tomu, že se o tomhle vůbec nic nepíše
yes they sent me a generic email asking for more information 4 days ago. Since this absolutely nothing
0
Musím říct, že tvoje přítomnost mi přijde dost zvláštní. Na jednu stranu se zdá, že o základech kasina nic nevíš a hraješ si doslova hloupě ohledně freerollingu a chargebacků, zatímco na druhou stranu jsi dobře informovaný o historii toho druhého a projevuješ specifický postoj k někomu, o kom si myslíš, že se toho dopustil. Ty se na druhou stranu snažíš ode mě dostat manuál, jak na to...
No, na to ti nebudu odpovídat. Rád bych věřil, že víš, o čem tohle vlákno je, a navrhovat kasina, kde si můžeš účtovat poplatky, prostě nepřipadá v úvahu.
Musím říct, že tvoje přítomnost mi přijde dost zvláštní. Na jednu stranu se zdá, že o základech kasina nic nevíš a hraješ si doslova hloupě ohledně freerollingu a chargebacků, zatímco na druhou stranu jsi dobře informovaný o historii toho druhého a projevuješ specifický postoj k někomu, o kom si myslíš, že se toho dopustil. Ty se na druhou stranu snažíš ode mě dostat manuál, jak na to...
No, na to ti nebudu odpovídat. Rád bych věřil, že víš, o čem tohle vlákno je, a navrhovat kasina, kde si můžeš účtovat poplatky, prostě nepřipadá v úvahu.
Také mi tato reakce přijde velmi zvláštní vzhledem k vašim předchozím příspěvkům. Takže, jak jsem řekl, ukončete u mě. Protože tohle nikam nevede. Černobílé šíření není poctivá volba a vaše formulace „propagace" je do značné míry používána zúčastněnými stranami, které nás žádají o smazání tohoto vlákna. Jen říkám.
Za chvíli budete přesměrováni na web kasina. Pokud používáte software blokující reklamy, zkontrolujte jeho nastavení.