Použitím našich stránek nebo služeb souhlasíte s používáním souborů cookie.Čtěte vícePřijímám
DomůFórumObecná diskuze o gamblinguOtázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka
Question about Gambling websites with Curaçao license using incorrect Merchant Category code (strana 737)
Otázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka (strana 737)
Sakra, půjčit si tohle u Lloyds nezní jako špatný nápad. Zní to, jako by se snažili lidem zavřít bankovní účty. No, nevím, jak to bude fungovat, když budu mít neustále přečerpaný úvěr. Asi si budu muset vzít novou hypotéku, pokud to pro mě bude možné. Říkám, že je to jen asi tisíc.
Zvýšení úvěru v rámci nedodaného zboží, pokud hrozí uzavření banky, můžu si jednoduše otevřít další. Hypotéka by neměla být propojena s účtem, mám první přímý účet pro hlavní použití a hypotéku Halifax.
Také mám hypotéku u Halifaxu. Takže je nepravděpodobné, že bych byl vyřazen z banky. Pokud by Lloyds nebyl ochoten vyřešit situaci, mohl bych to brát jako ztrátu, protože to byla od začátku moje chyba.
Na 100% bych se vyjádřil jako nedoručené zboží a použil jakékoli e-maily, které máte, nebo si jen vymyslel odeslané e-maily, aby se ukázalo, že nic nebylo doručeno.
Ahoj lidi, trochu jiná otázka, tak se omlouvám, že se k ní chci přidat.
Pokud bych měl účet u Donbet a uzavřel ho, protože jsem jim dal vědět, že mám problém s hazardem. Pokud bych se pak o rok později znovu zaregistroval a ověřil svůj účet, můžu se vydat cestou nezodpovědného hazardu, když by mi neměli dovolit hrát hazardní hry? I když jsem použil jinou e-mailovou adresu.
Zmínil jsi hazard? Pokud ano, nejsem si jistý, jestli jsem upřímný, změna příběhu obvykle varuje před varováním. Pokud se to nepodaří, vezmi si to a řekni, že to není hazard, tohle je zboží, které jsem nedostal, a zkus to znovu.