Četl jsem toto vlákno během posledních několika týdnů poté, co jsem byl v rozpacích s Goldenbet a přišel jsem na to, že s ním něco není v pořádku.
Stránka je občas nefunkční, neustále padá, občas není možné dosáhnout na bonus, lhůty pro odstoupení od smlouvy, nedostupnost her, jako jsou velké basy atd.
Podívám-li se, jestli někdo nemá nějakou radu, jak mohu nastolit problémy, pokud mohu, bankuji s Monzo, mám blokování hazardu, i když se jedná o bankovní převody, nevím, jak to vypadá, nikdy to nevypadalo podezřele se všemi těmi transakcemi Falcora.
Když se podívám sem, nezdá se mi, že bych s používáním bankovních převodů začínal dobře, po pohledu do falcora vidím, že je třeba vyčistit banku/Nucleus365, dále do roku 2024 to byl transferop, ke kterému se blíží jasná křižovatka? Jakákoli pomoc by byla vděčná
Been reading this thread over the last couple of weeks after been at a loss with goldenbet and coming to the realisation something didn’t same right with it.
The site isn’t viable at times constantly crashing, impossible to reach a bonus at times, withdrawal periods, games such as big bass becoming unavailable etc
Looking to see if anyone has some advice how I raise the issues if I can, I bank with Monzo I do have a gambling block in place even though these are bank transfers I don’t know how looking it’s never looked suspicious with all these falcora transactions.
By looking on here it doesn’t seem like am of to a good start with using bank transfers after looking into falcora I can see there to clear bank/Nucleus365, further back to 2024 it was transferop to which is coming up as clear junction? Any help would be grateful