Použitím našich stránek nebo služeb souhlasíte s používáním souborů cookie.Čtěte vícePřijímám
DomůFórumObecná diskuze o gamblinguOtázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka
Question about Gambling websites with Curaçao license using incorrect Merchant Category code (strana 494)
Otázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka (strana 494)
Také odeslali výpis (pouze relevantní bity) a říkají, že transakce neuznávají. Naprosté lži.
Automaticky přeloženo:
exodus1
Anon007
Platina
Anon007
před rokem
Právě jsem jim napsal obrovský e-mail a ukázal, že na ně mám tolik důkazů. Dokonce jsem si vytvořil fiktivní účet na Goldenbet, abych provedl falešný vklad a podíval se, co se objeví...
Jak se materialgirl84 dostalo k takovému štěstí, nevím. Pořád mi posílají ty samé obecné nesmysly, že mě neznají. Poslal jsem jim spoustu důkazů, abych ukázal, že mají moje peníze, ale nic. Šmejdi. Nechám, aby to řešila moje banka.
Automaticky přeloženo:
melrao007
Diamant
před rokem
Mohu po uplynutí 120 dnů něco udělat?
Automaticky přeloženo:
calumharris
Platina
melrao007
před rokem
Mohu po uplynutí 120 dnů něco udělat?
Is there anything I can do once the 120 days have passed?
Automaticky přeloženo:
před rokem
Dostal jsem peníze zpět přímo od obchodníka. Některé z nich 2023, některé 2024.
Automaticky přeloženo:
melrao007
calumharris
Diamant
calumharris
před rokem
Prostě se od nich neozývám, pixeleum, nikotpf, finnart
Automaticky přeloženo:
melrao007
calumharris
Diamant
calumharris
před rokem
Před 3 týdny jsem dostal odpověď od pixeleum s žádostí o vyjádření, ale od té doby nic a také jsem je pronásledoval.
Automaticky přeloženo:
calumharris
melrao007
Platina
melrao007
před rokem
Je mi líto, že to slyším. Měl jsem různé obchodníky.
Automaticky přeloženo:
Materialgirl84
Vkieranc
Diamant
Vkieranc
před rokem
Po druhém e-mailu posílám výpisy a zvýraznil jsem transakce wbmsc, a když jsem se dnes ráno probudil, byly mi vráceny peníze.
Automaticky přeloženo:
Materialgirl84
calumharris
Diamant
calumharris
před rokem
udělal jsi něco tak daleko? Nedíval jsem se tak daleko do minulosti, ale byla by to změna hry
Automaticky přeloženo:
Materialgirl84
exodus1
Diamant
exodus1
před rokem
Jo, moje banka řekla ne! Určitě zpětné zúčtování, pokud můžete.
Automaticky přeloženo:
Vkieranc
Materialgirl84
Diamant
Materialgirl84
před rokem
bylo to poté, co řekli, že vás nemohou identifikovat?