Ahoj všichni, myslel jsem, že se vrátím po mých předchozích komentářích. Bohužel na konci minulého týdne a většinu tohoto týdne jsem se znovu vrátil a hloupě jsem se přihlásil do dalších kasin a začal prohrávat. Nevím, proč jsem se o to vůbec pokoušel... Každopádně, dejte mi vědět, jestli moje situace může někomu pomoci?
1. zpětné zúčtování:
Santander UK – Po nějakém čase tam a zpět a téměř to vzdali, 24. října byla zpětná zúčtování zvýšena jako „zboží nepřijato", ale dali mi 4 různá referenční čísla, protože nemohli seskupit všechny transakce do jedné. Nyní uplynulo 49 dní a dnes jsem jim zavolal kvůli aktualizaci. Santander nyní říká, že dokončení zpětných zúčtování může trvat až 130 dní? Bylo mi řečeno, že do začátku to bude 45 dní…
2. zpětné zúčtování (po relapsu)
Barclaycard UK - Okamžitě navýšeno pod nesprávným kódem MCC, dnes předloženo důkazy o vkladech provedených na freshbet a také důkaz o pokusu kontaktovat falešné obchodníky, kteří jsou uvedeni v mém prohlášení. To by měla být snadná výhra, protože hazardní hry na kreditní karty nejsou povoleny.
3. zpětné zúčtování (po relapsu)
NatWest UK – Zvýšená zpětná zúčtování prostřednictvím aplikace, 2 z 8 byly úspěšně zvýšeny a obchodníci okamžitě vrátili peníze (zjevně to nechtěli napadnout). U ostatních 6 jsem dostal automatické e-maily, že to nezvednou, a dokonce jsem naznačoval, že je falšuji. Okamžitě jsem podal stížnost a do 2 dnů jsem obdržel odpověď s žádostí o zaslání důkazů, které podpoří zúčtování. Udělal jsem to v pondělí a v současné době čekám na správce stížností, který mi dá vědět, zda budou vzneseny nebo ne. Zdá se divné, že je nezvýšili na prvním místě, vzhledem k tomu, že první 2 byly úspěšné A obchodník vrátil peníze ne?!
4. zpětné zúčtování (po relapsu)
Santander UK – Musel jsem jim dnes zavolat a vysvětlit, že jsem se vrátil (super trapné) a požádat je, aby zvýšili poplatky za další 4 transakce. Paní na telefonu byla velmi nápomocná a označila je za „nedodané zboží a služby" a důkazy jsem již zaslal prostřednictvím online odkazu. Zdá se, že po boji, kterým jsem prošel v prvním, zde problém identifikovali. Zmínila také, že mají příliv lidí, kteří volají o podobných věcech, a zdá se, že tato kasina získávají častější pozornost, pokud jde o nároky a zpětné zúčtování. Může to být dobrá věc do budoucna?
Pokud má někdo nějaké otázky, odpalte. Udělal jsem na toto téma mnoho průzkumů a v podstatě jsem si pročetl celé toto fórum od hlavy až k patě, a pokud budu moci, rád pomůžu.
Za chvíli budete přesměrováni na web kasina. Pokud používáte software blokující reklamy, zkontrolujte jeho nastavení.