Dobrý večer všem,
Sleduji toto vlákno už nějakou dobu a chci se s vámi podělit o svůj příběh a o to, co se teď děje.
Také mě podvedli následující a tvrdili, že to není férová hrací plocha.
jettbet
Donbet
Mystake
Goldenbet
Což je všechno ta samá banda podvodníků.
Byl jsem na GamStopu 5 let a asi před 12 měsíci jsem (hloupě) začal používat tyto.
Dokonce jsem u jednoho z nich vyhrál 150 000 liber, ale peníze se mi už nikdy nevrátily a oni mě zablokovali s tím, že jsem porušil jejich podmínky (všechno v živém chatu), takže jsem svou výhru nikdy neviděl.
Další případ, kdy jsem vyhrál 50 000 eur a bylo mi řečeno, že si můžu vybrat 2 000 eur týdně! Za ten týden jsem utratil víc než tolik! Jsou to vážní podvodníci, ti výše zmínění a další. Mnohým z nich psal a volal „Tom", stejně jako mně.
Takže je čas, abych se taky bránil. Tento víkend jsem cvičil, protože před 9 měsíci jsem jim zaplatil 144 transakcí v celkové výši 51 786,20 liber prostřednictvím následujících poskytovatelů plateb třetích stran, a tohle je můj účet Revolut, ještě jsem ani nebyl u HSBC...
Skinsolny
Integrované platební řešení
Mastertools
Zamtransact services ltd.
Vklad kryptoměnou
Hashbon reaguje
Výkon PI
Cybvx
Inteus
DNS
Terrvers
Clmnt
TopUp.com
Swipez
Rodeo Cay Enterprises
Fondof
E
Zanti Mergem Innovatio
Organizace Smlouvy o kolektivní bezpečnosti
Herní cesta
Bitsent
Napadl(a) jsem transakce v aplikaci Revolut a stále se vrací další a další jako
Zamítnuto, protože jsem k potvrzení transakcí použil aplikaci, nebo zrušeno, protože jsem neprokázal kontaktování obchodníka.
Některé jsou stále ve vzduchu jako nevyřešené.
Dnes jsem kontaktoval finančního ombudsmana, abych to v této věci začal řešit, protože Revolut tvrdí, že zamítnutí jsou definitivně zamítnuta.
Zde je text, který jsem vložil do podání finančnímu ombudsmanovi
„S hazardem mám problém už od mládí a bojuji s ním celý život."
Byl jsem sám vyloučen z online hraní, ale stále jsem vídal online reklamy na kasina, která se vyhýbala sebevyloučení GameStopu, a začal jsem je používat koncem loňského roku, což mi způsobilo ztráty ve výši 51 786,20 liber.
Využívají platební procesory třetích stran, aby se vyhnuli blokování hazardních her Revolut a také Gamstopu.
Stránky jsou následující
Jettbet
Mystake
Donbet
Goldenbet
Jsou to všichni ti samí lidé.
Znovu a znovu jsem žádal o samovyloučení z těchto stránek, ale oni mě neposlouchají a jen mi na účet připíší bonusy.
Komunikace s nimi probíhá neustále přes jejich živý chat.
Dokonce jsem na jednom ze stránek (mystake) vyhrál 150 000 liber. Právě mi zavřeli účet a v živém chatu mi oznámili, že jsem porušil jejich obchodní podmínky, takže moje výhra propadá a účet je uzavřen. Všechno u nich je přes živý chat.
Prozkoumal jsem to a zjistil jsem, že porušují pravidla Visa a Mastercard tím, že pro platby používají různé kódy a používají tyto třetí strany jako platební metodu. Společnosti Shell.
Tohle všechno je naprostý podvod.
Zkoušel jsem provést vrácení peněz u Revolutu (viz e-mail, který mi poslali), ale odmítají.
Od otevření mého účtu Revolut se mě nikdy nezeptali na tyto transakce ani na takové výdaje. Živý chat je na mém účtu vypnutý a s nikým v Revolutu o tom nemůžu ani mluvit.
Můj dobrý kamarád, který je právník, mi poradil, abych se obrátil na vás, protože transakce jsou podvodné a Revolut se měl alespoň zeptat, co se děje.
Taky mám momentálně zapnutý jejich hazardní zámek,
V těchto kasinech nemůžete vyhrát, protože vám nezaplatí.
Nemají licenci a opět porušují zákon tím, že obcházejí platební systémy.
Přiložil jsem výpis z Revolutu, všechny transakce jsou za $ € a některé za £.
Je jasně vidět, kteří to jsou."
A zahrnul jsem i můj výpis z Revolutu.
TOTO je velmi zajímavý článek napsaný 25. dubna tohoto roku...
https://www.finextra.com/blogposting/28365/neobanks-pay-attention-illegal-gambling-payments-could-sink-you
Co musí Neobanky a poskytovatelé platebních služeb dělat
Není to volitelné – je to povinné:
Identifikujte a zablokujte platby nelegálním obchodníkům s hazardními hrami
Sledujte chování zákazníků a zjistěte, zda se vyskytují rizikové vzorce.
Okamžitě nahlaste podezřelé aktivity
Ukončete vztahy s klienty, kteří zneužívají vaši platformu
Automatizované kontroly MCC (Merchant Category Code) už nestačí. Sofistikovaní podvodníci maskují své operace. Pokud je vaše systémy pro dodržování předpisů nedokážou odhalit, je celá vaše platforma odhalena.
Nejsem proti legitimním hazardním stránkám , přešel jsem z Gamstopu a teď používám Kwiff, což jsou rovné podmínky a dobrý web i služby!
Tito švábi nejsou legitimní a nikdy nevyhrajete.