Použitím našich stránek nebo služeb souhlasíte s používáním souborů cookie.Čtěte vícePřijímám
DomůFórumObecná diskuze o gamblinguOtázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka
Question about Gambling websites with Curaçao license using incorrect Merchant Category code (strana 727)
Otázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka (strana 727)
Viděl někdo Blogwizzaro na výpisech? V poslední době jsem nic neautorizoval, takže si myslím, že to souvisí s předchozím výpisem/údaji o kartě, které použili.
Někdy se na bankovních výpisech uvádí, že jde o firmu, ale souhlasili jsme, že si prostě něco vymyslíme, obvykle něco digitálního, jako jsou poukázky nebo kódy, protože by měly být doručeny okamžitě.
Jaký je největší počet transakcí, které kdo uskutečnil s bankou? Zajímalo by mě, že moje platba přes Barclaycard je 14, takže se jen bojím, že se na to podívají a řeknou, že když zboží tolikrát nedorazilo, je to varovný signál.
Použil jsem snímek obrazovky zpracování platby nebo jakoukoli jinou zprávu, která se bance objevila, abych ukázal chybu a říkal, že nic nebylo přijato. U některých byla banka platba zpoplatněna a čekala na aktualizace pro jiné.
Myslím, že nesprávný MCC je nejtěžší se prosadit, je to proveditelné, ale zcela záleží na týmu pro zpracování stížností/reklamací. Vy i já jsme s tím měli úspěch, doslova žádné vrácení peněz. Ale pokud je odmítnuto, je těžké je přimět k vrácení peněz, takže dobré služby by měly vždy projít.