Použitím našich stránek nebo služeb souhlasíte s používáním souborů cookie.Čtěte vícePřijímám
DomůFórumObecná diskuze o gamblinguOtázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka
Question about Gambling websites with Curaçao license using incorrect Merchant Category code (strana 710)
Otázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka (strana 710)
Byli autorizováni ano, ale technicky vzato ne pro tyto obchodníky. Takže je tu mezera v legislativě, kterou stojí za to prozkoumat. Pokud si koupíte auto z cars.com a platby se zobrazí jako v nočním klubu, mezera tam je.
Nevím, jestli spolu souvisí, ale mám sknfrenzy a zdá se, že jsou propojení se Skinnexem, ale s e-mailem, který jsem poslal, jsem neměl štěstí, jen se mi vrátil. https://skinsfrenzy.com/
Byli autorizováni ano, ale technicky vzato ne pro tyto obchodníky. Takže je tu mezera v legislativě, kterou stojí za to prozkoumat. Pokud si koupíte auto z cars.com a platby se zobrazí jako v nočním klubu, mezera tam je.
They were authorized yeah, but technically not to those merchants. So there is a loophole worth exploring. If you buy a car from cars.com and the payments appear as a nightclub, the loophole is there.
Automaticky přeloženo:
před rokem
Už jsem to v tomto vlákně několikrát zmínil. Je to podvod, prostý a jasný. Někdo vám krade údaje a ručně je zadává do počítače, aby přesměroval peníze jinam. Někdo zde ale tvrdil, že pracuje pro banku, a zmínil, že banky to takto neklasifikují, a to je ten těžký boj, kterému čelíme.
Hádám se s tímhle režisérským klaunem z Destreamu, snaží se mi říct, že mě podvede😂😂😂 a navíc nahlásil všechny recenze Trust Pilot poté, co jsem na ně upozornil..
Asi dneska není dobrý den na to, abych si vymáhal vrácené peníze. Haha. Už jsem od nich nějaké peníze dostal prostřednictvím chargebacků, jen čekám na zbytek. Nechám to na bance, ať to snad vyřeší.