Použitím našich stránek nebo služeb souhlasíte s používáním souborů cookie.Čtěte vícePřijímám
DomůFórumObecná diskuze o gamblinguOtázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka
Question about Gambling websites with Curaçao license using incorrect Merchant Category code (strana 711)
Otázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka (strana 711)
Pouze digitální umění, NFT atd. Pokud jde o kryptoměny, je obtížné a z mé zkušenosti je těžké se k nim vrátit. Existuje důvod, proč se na kryptoměny moc nereaguje.
Nic ti nebrání, kámo. Nakonec nejsme placení právníci, asi existují způsoby... prostě si navzájem pomáháme, kde můžeme, zadarmo.
Automaticky přeloženo:
exodus1
xbigguyxxx
Platina
xbigguyxxx
před rokem
To je k popukání 🤣 jak si myslí, že má oporu? 🤣
Automaticky přeloženo:
xbigguyxxx
exodus1
Diamant
exodus1
před rokem
Bůh ví! Musí si myslet, že někteří lidé se toho, co říká, skutečně vyděsí😂😂😂
Automaticky přeloženo:
Claude89
Stříbro
před rokem
Co lidé řekli swpiez.eu, aby jim vrátili peníze? Ti klauni neodpovídají.
Automaticky přeloženo:
Anonymized916
Diamant
Claude89
před rokem
Co lidé řekli swpiez.eu, aby jim vrátili peníze? Ti klauni neodpovídají.
What did people tell to swpiez. eu to refund them? These clowns are not replying
Automaticky přeloženo:
před rokem
Problém se sdílením informací zde spočívá v tom, že ačkoliv obchodník může zpočátku reagovat a přímo vrátit peníze, náhlá záplava e-mailů ho často odradí od další komunikace. A přesně to se stalo s E0000480 swipez.eu. V tuto chvíli je nejlepší možností obrátit se na svou banku a podat žádost o vrácení peněz. Snažil jsem se to tady zachovat diskrétně, ale nějaký hlupák to vypustil z pytle a stalo se tohle.
Automaticky přeloženo:
meandi
Platina
před rokem
Doufám, že do konce týdne budu mít opravdu vzrušující novinky! Hodně jsem studoval předpisy týkající se otevřeného bankovnictví / bankovních převodů obchodníkům a myslím, že je konečně budu mít. Moje byly u Tink/transferop/payop, ale totéž by mělo platit i pro příkazce. Dnes jsem kontaktoval právníka ohledně ceny za přečtení a ověření obsahu!!! Jakmile to bude potvrzeno, budu je mít snad v pasti a ještě lepší zprávou je, že bych se měl moci vrátit o 13 měsíců zpět!!!!
Automaticky přeloženo:
barborasp
Platina
před rokem
Dotablitz ltd?
Někdo zkusenost
Automaticky přeloženo:
Anonymized954
Diamant
před rokem
Onlined*DG, už bychom měli mít kontakt. Je divoké, že je tolik z nás, kteří o nich nedokážou najít žádné informace.
Automaticky přeloženo:
dazccfc
meandi
Bronz
meandi
před rokem
Přeji ti hodně štěstí.
Přál bych si, abych věděl něco o bankovních převodech, před asi 14 měsíci jsem udělal přes 5 tisíc dolarů za pár týdnů. Opravdu mě to psychicky srazilo zpět. Úspěšně se mi podařilo zrušit několik chargebacků, ale největší dopad měly bankovní převody. Byl to převod a platba.
Jen mimo stanovenou lhůtu, ačkoli právní argument, pokud obstojí, by mohl lhůtu zrušit. Jakmile bude vše potvrzeno a zašlu všechny potřebné informace a dokumenty příslušným stranám, nevadí mi je sdílet.
Automaticky přeloženo:
meandi
Platina
před rokem
Máme tu ještě přátele mluvící nizozemsky? Jsem si jistý, že jsem našel jednoho z nejnepolapitelnějších obchodníků, ale potřebuji pomoc s překladem Drimble a s objednáváním/překladem dokumentů z KVK. Ani jedna z těchto webových stránek nepřekládá potřebné části do angličtiny.
pokud můžete pomoci, ozvěte se prosím
Automaticky přeloženo:
PH101
Stříbro
SADIEJONES
před rokem
Ahoj všichni,
Opravdu se mi nedaří najít nějaké informace o SKNVRS? Má někdo kontakt na ně?
Díky 🙏🏼
Hi all,
Really struggling to find any information on SKNVRS? Does anyone have a contact for these?
Thanks 🙏🏼
Automaticky přeloženo:
před rokem
Tuto informaci jsem získal ze spolehlivého zdroje, když jsem se ptal na stejnou otázku...
Zkoušel už někdo tuto cestu - protože všechna kasina tvrdí, že obchodníci jsou PSP (nebo se to všichni ptají, když kontaktují své obchodníky)?
Ve Spojeném království jsou neregistrovaní poskytovatelé platebních služeb (PSP) ti, kteří nezískali potřebné povolení nebo registraci od FCA k poskytování platebních služeb. Poskytování platebních služeb bez řádného povolení je nezákonné a může vést k občanskoprávním a trestním sankcím, včetně pokut a odnětí svobody.
Automaticky přeloženo:
Agora
Zlato
před rokem
Ahoj, ví někdo, kolik obchodníků s problémy Revolut podporuje?