Použitím našich stránek nebo služeb souhlasíte s používáním souborů cookie.Čtěte vícePřijímám
DomůFórumObecná diskuze o gamblinguOtázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka
Question about Gambling websites with Curaçao license using incorrect Merchant Category code (strana 703)
Otázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka (strana 703)
Určitě bojuj dál!!! Opravdu doufám, že s nimi všichni vyhrají. Měl jsem u TSB přes 2 tisíce, ale od vybírání jsem ustoupil, když jsem viděl, že tady někomu zavírají účet. Možná se k vybírání vrátím, až budu mít víc informací.
S tím byste mohli mít potíže – na webových stránkách komise pro hazardní hry se uvádějí jako majitelé aktivních licencí.
Automaticky přeloženo:
Wood28
Stříbro
před rokem
Neuvěřitelně hrozný den pro mě. V listopadu jsem u banky podal žádost o storno platby, byl jsem otevřený ohledně nelicencovaného kasina, plateb zpracovaných pomocí nesprávného MMC atd. Všechny žádosti o storno platby byly zamítnuty. Podal jsem to na FOS, protože si nevšimli neobvyklé aktivity na účtu a neochránili mě před škodami souvisejícími s hazardními hrami a nepodali storno platby mým jménem, přestože byly zpracovány podvodně. Obdržel jsem od FOS zprávu, v níž se uvádí, že banka nenese odpovědnost. Nyní mám dluh 85 tisíc dolarů a nemám se kam obrátit. Nevidím z této situace východisko, alespoň jsem doufal, že FOS vyřeší část mé stížnosti, ale absolutně nic. Teď jsem ve velké černé díře.
Podal jsem formální stížnost u Barclays ohledně poplatků provedených prostřednictvím plateb debetní kartou. Upřímně jsem uvedl, že se jednalo o platby za hazardní hry atd., a stížnost jsem vznesl s argumentem zkreslení a obcházení plateb. Stížnost vznesli (dobrá zpráva) a vypadá to, že ji vznesli kvůli neobdrženému zboží/službám. Nyní mi poslali dopis s žádostí o potvrzení termínů, kdy mělo být zboží/služby doručeny.
Na co mám reagovat? Jakákoli rada je velmi vítána.
Automaticky přeloženo:
JosieRosie46
wafflezoo
Platina
wafflezoo
před rokem
Ne – mají licenci ve Spojeném království, takže se na ně nebudete muset s ničím obrátit. Většina maltských společností je…
Automaticky přeloženo:
JosieRosie46
Heather123
Platina
Heather123
před rokem
Vrátil bych se k datům, kdy byly platby provedeny. Vzhledem k tomu, že se jedná o digitální zboží, bylo obvykle doručeno do několika hodin od nákupu.
Automaticky přeloženo:
Wood28
wafflezoo
Stříbro
wafflezoo
před rokem
Snažím se přijít na to, jak nejlépe postupovat. Bohužel jsem majitelem domu a bojím se, že kvůli mým chybám o něj přijdeme. Snažím se pochopit, jak banky a finanční poradenství mohou pomoci některým lidem, ale jiným ne. Tato závislost mi úplně zničila život. Neexistují žádná pevná pravidla pro pomoc. Už s tím nemůžu dál bojovat ani pracovat, i když jednám nelegálně, zdá se, že dům stále vítězí.
Jsem prostě zmatený, protože jsem zpočátku tvrdil, že jsem tyto platby provedl, ale argumentoval jsem, že byly zpracovány nelegálně. Pak vznesli námitku ohledně neobdrženého zboží a požádali o potvrzení data, kdy mělo být zboží/služby doručeny. Nemám žádné potvrzení od obchodníka, takže nevím, co mám říct.
Automaticky přeloženo:
JosieRosie46
Heather123
Platina
Heather123
před rokem
Prostě vysvětlete, že jste od nich neobdrželi žádné doklady atd. ... skutečnost, že je uvedli jako neobdržené zboží a služby, bude ve vašem prospěchu.
Jak se jmenovali ti obchodníci? Možná bych vám mohl/a pomoci s e-maily. Pokud jim pošlete e-mail s vysvětlením, že jste od nich nic neobdržel/a a chcete vrátit peníze… neodpoví vám a vy nahrajete e-mail jako důkaz.
Automaticky přeloženo:
Claude89
Stříbro
před rokem
Obchodník INPIGR1 - sídlo je Praha. Pokud někdo ví, kdo to je, dejte mi prosím vědět.
Automaticky přeloženo:
Heather123
JosieRosie46
Zlato
JosieRosie46
před rokem
Děkuji. Je to bistsent.eu.
Automaticky přeloženo:
JosieRosie46
Heather123
Platina
Heather123
před rokem
Pošlete jim e-mail s žádostí o vrácení peněz v plné výši. Pak udělejte snímek obrazovky e-mailu a nahrajte ho s tím, že ignorovali veškerou korespondenci, kterou jste jim poslali 🙂
hodně štěstí
Automaticky přeloženo:
Anonymized915
Stříbro
před rokem
Mohlo by to pomoci s bankovními převody - související judikatura Spojeného království
• R v. P (2015): V tomto případě soud shledal, že finanční instituce se dopustila zprostředkování nelegálních hazardních transakcí bez řádné hloubkové kontroly. Případ zdůraznil, že finanční instituce a zpracovatelé plateb musí podniknout kroky k zajištění toho, aby jejich transakce nebyly spojeny s nelegálními aktivitami.
• R v. Smith (2012): Zpracovatel plateb byl shledán odpovědným za nezajištění zákonnosti transakcí, což zdůrazňuje důležitost dodržování zákonných povinností.
• National Crime Agency v. X (2017): Soud zdůraznil povinnost poskytovatelů platebních služeb dodržovat závazky v oblasti boje proti praní špinavých peněz a neprovedení těchto kontrol by mohlo vést k porušení britského práva, zejména pokud by nebyly hlášeny podezřelé transakce.
Upraveno
Automaticky přeloženo:
Anonymized915
Wood28
Stříbro
Wood28
před rokem
Máte e-mailovou adresu, na které bych vás mohl kontaktovat?