Použitím našich stránek nebo služeb souhlasíte s používáním souborů cookie.Čtěte vícePřijímám
DomůFórumObecná diskuze o gamblinguOtázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka
Question about Gambling websites with Curaçao license using incorrect Merchant Category code (strana 679)
Otázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka (strana 679)
Ale jsou tam někteří, kteří sdílejí své zkušenosti. Několika lidem to pomohlo, ale všiml jsem si, že jsou zde jen náhodní spameři. Doufám, že změníte názor, ale vše nejlepší, pokud se rozhodnete odejít, a hodně štěstí
Automaticky přeloženo:
xbigguyxxx
cyoca2
Diamant
cyoca2
před rokem
Vím, že je pár dobrých, vážím si jich, ale je tu prostě spousta divných, kteří mluví nesmysly a lidé, kteří mě z nějakého důvodu nesnášejí, budou jen rádi, když je to všechno vydrhnuto a nový začátek!
Automaticky přeloženo:
cyoca2
xbigguyxxx
Zlato
xbigguyxxx
před rokem
Ti, kteří vám vadí, jsou s největší pravděpodobností kasina nebo rozeslaní spammeři. Ignorovat je, jen pomáhat těm, kteří vypadají opravdově, to je vše, co dělám. Proč věnovat sebemenší množství svého času někomu, kdo si to nezaslouží. Pomohli byste mnoha lidem, kteří to ocení, tím jsem si jistý
Automaticky přeloženo:
xbigguyxxx
cyoca2
Diamant
cyoca2
před rokem
Bohužel někteří nejsou takoví kamarádi, které jsem tu mohl nechat před věky, ale rozhodl jsem se zůstat pomáhat i po vrácení peněz, ale když jsem pak zakopl (každému řekl, že to nemusí dělat), všiml jsem si, že to vychází víc, než jsem si říkal, proč to dělám! Mám na mysli, že mám stále dluh ve výši 25 000 liber, není to, jako bych se valil v penězích
Automaticky přeloženo:
cyoca2
xbigguyxxx
Zlato
xbigguyxxx
před rokem
Ocenil bych jakoukoli radu nebo pomoc, kterou mi můžete dát, kamaráde nebo jste mi již dal. . Toto jste se rozhodli zůstat, abyste pomohli ostatním. Toto jsou cenné poznatky, které se ztratí od několika vybraných klaunů tam venku
Automaticky přeloženo:
xbigguyxxx
cyoca2
Diamant
cyoca2
před rokem
Ve skutečnosti 26 500 £ stále v dluhu, kamarád, kterému se udělalo špatně, minulý týden by se mohlo začít mluvit o duševním stavu atd., ale kurva to nemá smysl, všichni víme, jaké to je jako pytel sraček! Jsem velký kluk, dostanu se z toho jako obvykle, teď jsem proti tomu imunní, ztratil jsem dalších 1300 liber minulou noc, než to skončilo, takže těch asi 12 000 ztracených mám v bance jen 260 liber, dokud si příští výplatu 15. příštího měsíce můžu vzít další půjčku, ale o co jde, vrátí mě to znovu přímo do zóny! ale šílená věc je, že jsem na tom lépe, když to tak je, a pak přiměješ ty lidi, aby říkali, že ví věci, které nezveřejní atd. Řekl jsem celou dobu, řekl jsem jim, že to byl hazard od začátku a navíc jsem dostal skutečnou pomoc od gamcare, abych to zkusil porazit a po 6 měsících jsem znovu spadl
Díky Pavle, vážím si pomoci kamaráde. Všechno nejlepší
Automaticky přeloženo:
xbigguyxxx
Anonymized849
Diamant
Anonymized849
před rokem
Na zdraví Ash vše nejlepší!
Automaticky přeloženo:
cyoca2
xbigguyxxx
Zlato
xbigguyxxx
před rokem
Všichni máme své vlastní problémy. Kasina nehrají fér, tak proč bychom měli? Nedovolte jim, aby se vám dostaly do hlavy, zkuste se soustředit na to, abyste byli tím nejlepším z vás. Dostal jsem zpětné zúčtování ve výši 4 000, což skončilo tak, že jsem trefil drink a vrátil jsem tam 2 000. To se stává tomu nejlepšímu z nás, kámo, který nenávidí 👌
Automaticky přeloženo:
cyoca2
Anonymized849
Zlato
Anonymized849
před rokem
Jste v současné době proti Falcora finance?
dostanete se také někam s PAYOP? Utratil jsem tisíce přes finance Falcora, ale nemůžu se s nimi nikam dostat
Vím, že jsou tak darebáci, že je to neskutečné! moje nejlepší naděje je prostě přijmout ztrátu a pokusit se získat alespoň trochu zpět, pokud je to možné, a znovu nastavit, je to těžké, ale vím, že vrtačka je šílená věc, že je to stejný vzorový bonusový běh za 18 GBP větší basový bonus po dlouhém prohrávání a dvou úlovcích a 330 GBP! můžete říct, že je to zmanipulované, tak proč jsem do toho znovu spadl! Fffs
Automaticky přeloženo:
cyoca2
Agora
Zlato
Agora
před rokem
A
prosím napište mi, omlouvám se, že se něco stalo s funkcí HIDE ID na iCloudu.
Poslal jsem ti e-mail, kamaráde, nevadilo by ti projít si kroky a jít do těchto kasin sám.
Používal jsem Revolut, ztratil jsem s nimi hovno, zbytečně mi účtovali měsíční předplatné 14,99 GBP, řekli jim
strčit ten účet tam nahoře a už ho nebudu používat 🤣🤣
mít účet u hlavní banky a předpokládá se, že jsou na hovno. Ještě jsem k nim nešel.
Slyšel jsem, že zpětná zúčtování platí pro více než 120 z vás. Máte nějaký důvod? Pokud uvedu výměnu eura za dovolenou, bylo by to způsobilé? Jak na mých výpisech, jedná se o převod měny 🥸
Automaticky přeloženo:
cyoca2
xbigguyxxx
Zlato
xbigguyxxx
před rokem
upřímně, měl jsem úplně stejnou zkušenost s kasiny s bonusy, kterým nerozumím: šel jsem po tom, protože jsem v kasinech vyhrál 60 000 liber, ale nikdy mi to nevyplatili, tak proč bych měl hrát tvrdý míč? Pokud mě to přivede do problémů, tak budiž, ale alespoň mohu sedět se vztyčenou hlavou a honit peníze zpět od těchto společností
Dej mi e-mail kamaráda, nevadilo by ti trochu podpory, pokud by ti nevadilo zkusit vyzvat pár mých, kteří vždy hledají radu nebo výměnu s podobně smýšlejícími lidmi.
A
Automaticky přeloženo:
Apple1234
Anonymized954
Zlato
Anonymized954
před rokem
Odpověděli/vrátili vám peníze?
Automaticky přeloženo:
Apple1234
RedAlice
Zlato
RedAlice
před rokem
Měli jste s MBNA štěstí, že jste se k nim vrátili?
Automaticky přeloženo:
PH101
Stříbro
cyoca2
před rokem
A
prosím napište mi, omlouvám se, že se něco stalo s funkcí HIDE ID na iCloudu.