Hej! Takže musím jen říct... Jsem s gamestopem... Dostal jsem zprávu (zprávu) přes snapchat, kde mi řekli o herním webu na hraní miniher a vyhrál jsem bezplatné nabídky... byl to Donbet... po nich chtěl bankovní výpisy, údaje o kartě, ID fotografie.... Převedl jsem peníze z mého monzo do mého revolutu, pak jsem vložil z revolutu.... upřímně jsem si myslel, že to bylo legitimní, pak jsem se zhroutil na další webovou stránku, pak jsem se zhroutil... moje platba pokračovala na odkaz... peníze... nic nevyhrál... pokaždé, když jsem vložil, se hry nenačetly... ... po vložení celkem velkého množství peněz... rozhodl jsem se vygooglovat bankovní odkaz, který se mi objevil na výpisu z revolutu..... https://fintelegram.com/exposing-the-dark-side-of-online-gambling-whistleblower-reveals-alarming-illetactics-theactics-of
Poté, co jsem se nemohl ani dostat na stránky.... kontaktovat kohokoli, s kým jsem měl spor s revolutem.... 8 dní chatování a poskytování dalších a dalších informací... další důkazy.... důkaz, že falcora finance ltd peníze jen krátce zadržela, ale pak je poslala sem a zatraceně všude..... reakce revolut byla jen zrušení mého sporu a že se nejedná o občanskoprávní záležitost a já se nemusím ani pokoušet přímo s dotyčnou osobou jednat... falcora finance ltd... neuznali skutečnost, že ve skutečnosti je to všechno zcela nezákonné....řekli, že jsem nechal platbu projít... ale samozřejmě jsem to udělal, protože jsem si myslel, že je to legitimní stránka.... připomněl jim, že... jaká je definice podvodu.... a pravidla o autorizovaném podvodu s push platbami.... jsou tu proto, aby vás chránili... NE NE NE.... takové případy se revolut nezabývají...
Takže nová pravidla..... absolutní
Automaticky přeloženo: