Použitím našich stránek nebo služeb souhlasíte s používáním souborů cookie.Čtěte vícePřijímám
DomůFórumObecná diskuze o gamblinguOtázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka
Question about Gambling websites with Curaçao license using incorrect Merchant Category code (strana 603)
Otázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka (strana 603)
Můžu ručit za to, že Monzo je neužitečný a nedá si hodit.... Opravdu neuvěřitelné...říkají, že je to zajímá, ale člověk se nemůže ubránit pocitu, že chce jen určitý typ zákazníků, téměř elitářský - hanba....
Vypadá to, že Mntx mi rovnou vrátil všechny platby.
Další mastercard byly předloženy a začaly se vracet jako úpravy.
Vízum předloženo, ale zpět nic
Automaticky přeloženo:
Gamblur
melrao007
Platina
melrao007
před rokem
Oh, vidím. To je velmi frustrující, 8k je samozřejmě hodně peněz, nemám tolik na platby kartou, ale většina z mých se také pohybuje v desítkách tisíc, ale s Pixeleum jen 800 liber. Neřekli, že už pro mě nejsou zpracovatelem plateb, ale že „ujednání s jinými stranami jsou mimo naši starost". Nedávno jsem měl podobnou odpověď od Elegro (další obchodník Santeda pro neznalé).
Nejsem odborník na takové věci, ale jen by mě zajímalo, jak existuje obchodní vztah mezi těmito obchodníky a nelicencovanými hazardními společnostmi. Řídí je stejní lidé nebo si jen berou provizi z chybného kódování těchto transakcí vedle jejich legitimních obchodních zájmů? Zdá se, že to, co dělají, je nezákonné, ale pak, když vystoupíte s FCA a dalšími regulačními orgány, zdá se, že to nikoho nezajímá. Vlastní webová stránka společnosti Elegro uvádí, že obchodníci využívající jejich platformu pro nelegální hazardní hry jsou v rozporu s jejich vlastními podmínkami a neslouží jednotlivcům ve Spojeném království, ale když je na to upozorníte, nezdají se být ani trochu znepokojeni!
Automaticky přeloženo:
xbigguyxxx
Gamblur
Diamant
Gamblur
před rokem
Připadá mi neuvěřitelné, jakým způsobem jsou tyto platby přijímány a aby se to mohlo dít znovu a znovu, i když to bylo bankám zdůrazněno, myslím tím, že banka zablokuje asi 6 metod, pak nakonec platbu vezme, měla by být okamžitě zrušena, jak těžké by to pro banku bylo udělat💁 určitě mohou být přísní na cokoli jiného, jako je pokus o přihlášení atd.
Automaticky přeloženo:
MRko9719
Bronz
před rokem
Má někdo e-mailovou adresu na:
"Marvil"
"Acromet"
"wbsmc"
"data"
Oceňujeme jakoukoli pomoc!
S pozdravem
Automaticky přeloženo:
Gamblur
xbigguyxxx
Platina
xbigguyxxx
před rokem
Teď, když to zmiňujete, vzpomínám si, že někdy neproběhly platby kartou nebo byly přidány další poplatky, a proto jsem hloupě používal jako platební metodu většinu času SEPA. Vlastně by mě zajímalo, jestli je to taktika nelicencovaných hazardních společností, kde jsou platby kartou pomalejší nebo odmítnuté, pak lidé používají bankovní převody, které jako spotřebitelé nabízejí prakticky nulovou ochranu. Máte pravdu, ale banky jsou na tom všem stejně spoluviníky.
Ano, stále to odmítá a nakonec je to převod peněz nebo kryptoplatba, kterou nemůžete získat zpět Viděl jsem to tisíckrát během svých zoufalých hazardních flámů
Automaticky přeloženo:
mulattis
Curritokira
Platina
Curritokira
před rokem
Pokud byste mi mohli pomoci s informacemi, o které jsem vás požádal, byl bych velmi laskavý.
Automaticky přeloženo:
Curritokira
Diamant
mulattis
před rokem
Pokud byste mi mohli pomoci s informacemi, o které jsem vás požádal, byl bych velmi laskavý.
If you could help me with the information I have asked for, that would be super kind.
Skulle du kunna hjälpa mig med dem uppgifter jag har frågat efter hade varit super snällt
Automaticky přeloženo:
před rokem
Takže myslíš az n.com, nemůžu ti pomoci. promiň.
Automaticky přeloženo:
Lloydie2525
Stříbro
před rokem
Zable se pokoušejí zpochybnit platbu pro mě, ale také to řekli
„ Připomínáme, že použití jakéhokoli kreditu na vaší kartě Zable na jakýkoli typ hazardu je v rozporu s podmínkami, které jste podepsali. To může mít vliv na váš nárok."
měl někdo to samé?
Automaticky přeloženo:
juaky24
Zlato
před rokem
Má někdo e-mailovou adresu pro:
"cnpcto"
"Pxtb"
předem děkuji
Automaticky přeloženo:
WhoNext
Lloydie2525
Stříbro
Lloydie2525
před rokem
Zopa mi řekl něco podobného a musel jsem potvrdit, že to znovu nebudu používat pro hazardní hry. Řekli, že pokud to udělám, zavřou můj účet
Automaticky přeloženo:
mulattis
Curritokira
Platina
Curritokira
před rokem
Ne, ale pokud byste mi mohli pomoci se jmény na bankovních transakcích týkajících se ZEN.com, byl bych vám velmi vděčný.
A kdo jsou GLFI, kteří jsou na bankovních transakcích?
a SmPayPF*Maginc
SmPayPF*GamingSt??
Kashia
Depasify (co to říká o bankovních transakcích týkajících se těchto?