Použitím našich stránek nebo služeb souhlasíte s používáním souborů cookie.Čtěte vícePřijímám
DomůFórumObecná diskuze o gamblinguOtázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka
Question about Gambling websites with Curaçao license using incorrect Merchant Category code (strana 605)
Otázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka (strana 605)
Já taky. Několikrát jsem se pokusil oslovit materialgirl, ale neodpovídá.
Automaticky přeloženo:
Anonymized954
pyne88
Diamant
pyne88
před rokem
Dost legrační dnes ráno po 3 týdnech čekání jsem dostal odpověď od policejního daňového úřadu, který řekl, že moje údaje byly předány přímo společnosti, takže vás budu informovat, pokud se něco stane
Automaticky přeloženo:
pyne88
Anonymized954
Platina
Anonymized954
před rokem
Ach, to by bylo úžasné, právě jsem mluvil se skutečným kasinem a vše, co jsem dostal, je, že nemají žádný vztah k penězům. Což je vtip!!
Proč je to tak, že někteří zaměstnanci, se kterými mluvíte v bance, jsou více než chápaví a jiní (stejná banka!) chtějí, abyste proskočili obručemi a řekli vám, že nemohou podat zpětná zúčtování. To je tak frustrující 😩
Automaticky přeloženo:
mulattis
Anonymized916
Platina
Anonymized916
před rokem
Hm ok, ale máte nějaké informace o tom, co hledám?
Máte ponětí, co se týká bankovních transakcí?
baldigame.com?
Automaticky přeloženo:
calumharris
Platina
Anonymized954
před rokem
Dost legrační dnes ráno po 3 týdnech čekání jsem dostal odpověď od policejního daňového úřadu, který řekl, že moje údaje byly předány přímo společnosti, takže vás budu informovat, pokud se něco stane
Funny enough this morning after 3 weeks of waiting I have had a response from the police tax commerce who have said my details have been forwarded directly to the company so I will update you if anything happens
Je to jen lidská přirozenost, že máte ty slušné, pak práci
Automaticky přeloženo:
JosieRosie46
xbigguyxxx
Platina
xbigguyxxx
před rokem
RBS mi odmítla vychovat Terrvery, protože jsem byl otevřený a řekl, že je to pro hazard. Nyní zaregistrovali stížnost, kterou podám přímo na FOS, protože jsem viděl, že mnoho z nich jde v náš prospěch, zejména když vidí nesprávné použití MCC a blokování hazardu na účtu. Legrační, jak vychovali ty Webmosac, ale nedotknou se jich
Automaticky přeloženo:
mulattis
Caz111111111
Platina
Caz111111111
před rokem
Děkuji mnohokrát!
Můžete mi pomoci se jmény na bankovních transakcích týkajících se ZEN.com. A Depasify?
Byl by velmi vděčný.
A kdo jsou GLFI, kteří jsou na bankovních transakcích?
a SmPayPF*Maginc
SmPayPF*GamingSt??
Automaticky přeloženo:
calumharris
Platina
Anonymized954
před rokem
Poláci odpověděli jako první
Polish have replied first
Automaticky přeloženo:
před rokem
Můžete uvést jejich email? Možná jsem se spletl, ale ohledně mé stížnosti polská policie odpovídá:
„Rádi bychom vás informovali, že podle polského práva na něj máte nárok podle čl. 304 trestního řádu podáním oznámení o podezření ze spáchání trestného činu na nejbližší policejní stanici nebo státní zastupitelství.
Podle Čl. 174 trestního řádu polského práva nelze důkazy od svědků nahradit poznámkami, e-maily atd., proto se musíte osobně dostavit na policejní stanici nebo státní zastupitelství a předložit své svědectví do protokolu a potvrdit je vlastním podpisem.
Oznámení můžete také podat v zemi, kde pobýváte.
Řízení lze zahájit podáním úředního oznámení."
Upraveno
Automaticky přeloženo:
Anonymized1081
Diamant
před rokem
Spor vyhrál, nikdy neodpověděli
Automaticky přeloženo:
Anonymized954
calumharris
Diamant
calumharris
před rokem
Ano, ale mluvil jsem s člověkem, který řekl, že to musím předat komoře daňové správy
Automaticky přeloženo:
xbigguyxxx
JosieRosie46
Diamant
JosieRosie46
před rokem
Dobře, jsem si jistý, že je po stížnosti navýší na 100%, někdy na ně budete muset eskalovat, protože základní tým to neumí nebo řekne, že stejně nemůže
Automaticky přeloženo:
JosieRosie46
xbigguyxxx
Platina
xbigguyxxx
před rokem
Doufám, že ano, je to nepořádek
Automaticky přeloženo:
Anonymized1159
Platina
před rokem
Stále čekám na odpověď FOS a je to více než 6 měsíců, co jsem provedl nějaké transakce.