Použitím našich stránek nebo služeb souhlasíte s používáním souborů cookie.Čtěte vícePřijímám
DomůFórumObecná diskuze o gamblinguOtázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka
Question about Gambling websites with Curaçao license using incorrect Merchant Category code (strana 567)
Otázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka (strana 567)
Také jsem nyní obdržel e-mail od společnosti Niko-technologies se stejným obecným odkazem „neidentifikujeme vás jako zákazníka", i když na mých bankovních výpisech černé na bílém je uvedeno Nikotpf*.
Má někdo nějaký úspěch u společností, které jim to říkají?
Stalo se mi úplně to samé haha. Rolletto řekl, že jsem byl zablokován v podstatě "jen proto", takže ano, dali se pryč, další palivo do ohně pro mě. Jak jste našli jejich banky? Mohl byste se o tyto informace podělit, protože mám pocit, že GoldenBet mám na provazech a potřebuji jen trochu víc, aby se propadli.
Ano, je to zvláštní, protože jsem si předtím stěžoval Velobetu a oni nezablokovali mé účty na svých sesterských stránkách, dokud jsem tento e-mail neodeslal různým institucím! Moje byly bankovní převody a hledal jsem třídicí kód/číslo účtu uvedené na mém výpisu z Revolut, který vedl zpět k ClearBank, což je banka jmenovaného obchodníka (Falcora Finance). Pokud byly vaše transakce kartou, pak nevím, jak do toho zapadají banky, protože jsem to nezkoumal, omlouvám se.
Moje byly také bankovní převody! Poslal jsem e-maily ClearBank a Falcora, ClearBank se mi vrátil do 24 hodin a řekl, že nemají žádné spojení s Falcora, divné!
Jak sakra můžeš ztratit tolik za tu dobu, kdy potřebuješ vážnou pomoc! kde to bylo, vyplácejí jen asi 7 500 £ měsíčně, většina z nich budete mít štěstí, že to dostanete zpět, musíte získat řádnou pomoc
Předložil několik sporů jako podvod dvěma mým samostatným bankám. Bude aktualizovat, co se stane. Nechtěl jsem jít cestou zboží a služeb ve strachu, že budou odmítnuti, protože zjistí, že je to hazard.
Submitted multiple disputes as fraud to two separate banks of mine. Will update on what happens. Didn't want to go down the goods and services route in fear of being rejected due to them finding out its for gambling.
Automaticky přeloženo:
před rokem
Chci jen navázat na svá tvrzení o podvodech....fungovalo to. Bank of America se bez otázek postavila na mou stranu a Bovada uzavřel můj účet. Win/Win. Dostal jsem zpět asi 1 000 $.
Cítím za vás, že je nemožné získat jakoukoli náhradu pomocí bankovních převodů, že? Jo, Falcora a ClearBank byly beznadějné, prostě poslali kopii/vložení o GDPR a řekli mi, abych kontaktoval svou banku, aby mohli ‚projít oficiální kanály‘, což je naprosto zbytečná rada, když je vaše banka Revolut a plná zaměstnanců, kteří by mohli být i roboti!