Použitím našich stránek nebo služeb souhlasíte s používáním souborů cookie.Čtěte vícePřijímám
DomůFórumObecná diskuze o gamblinguOtázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka
Question about Gambling websites with Curaçao license using incorrect Merchant Category code (strana 529)
Otázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka (strana 529)
jen ukazuje, jak je všechno zkažené, myslím! Dostali jste někdy vrácení peněz nebo odpověď od ZPDG? Viděl jsem to u pár lidí, ale nevím, jak to dokázali!
Automaticky přeloženo:
Kelly1234
Diamant
před rokem
U lidí, kteří provádějí zpětná zúčtování, jak to děláte více najednou? Udělal jsem to přes aplikaci a mohl jsem to udělat pouze 2 najednou!
Máte prosím kontaktní e-maily pro epictipz a lumimexu? Nemohu nic najít online a opravdu bych to chtěl sám zpochybnit.
díky moc,
Automaticky přeloženo:
Kishen2777
Hannah867
Stříbro
Hannah867
před rokem
Ahoj,
Obávám se, že ne. Použili jste Freshbet?
Vznesl jsem zpětné zúčtování u své banky. Nejčastěji mi bylo nebo nebylo řečeno, že tyto společnosti proti zpětnému zúčtování nikdy nenamítají.
Automaticky přeloženo:
Hannah867
Kishen2777
Bronz
Kishen2777
před rokem
Ne, byl to kosmobet.
Díky, že jste mi dali vědět!
Automaticky přeloženo:
Anonymized839
Freddi87
Diamant
Freddi87
před rokem
Rozhodně ne, jsou to největší podvodníci, řeknou vám, že si koupíte knihy, vyrobíte si falešné faktury, za žádných okolností neukažte svou tvář neposílejte žádné ID vše, co potřebují, jsou údaje o kartě s didgety 6 Uprostřed kopie bankovního výpisu s transakcemi zakryjte všechny ostatní transakce podrobnosti o vašem účtu a adresu požádejte o úplné odhalení Sars, musí je poskytnout do 1 měsíce a okamžitě potvrdit požadavek. Buďte s nimi velmi opatrní, mohou být velmi opatrní.
Automaticky přeloženo:
Anonymized839
Kishen2777
Diamant
Kishen2777
před rokem
Obvykle mají 45 dní na spor, někdy řeknou, že žádná soutěž, a peníze se začnou objevovat na účtu, pokud vízum je obvykle 45 dní, mastercard je 60 dní
Automaticky přeloženo:
Anonymized839
Kelly1234
Diamant
Kelly1234
před rokem
Právě jsem zkontroloval tuto stránku, není tam uvedena žádná licence, pouze říká, že je pod červenou vlajkou Caracaco, že musí ukázat podrobnosti o licenci a mít fyzickou adresu uvedenou na webu, aby hráči mohli potvrdit autentizaci. Také nemají britskou GL a potřebují ji mít, aby mohli působit ve Velké Británii, můžete je také nahlásit licenčním úřadům, ale požádat je o GDPR žádost o všechny transakce vklady, které musí splnit také Porušení chybného kódování jim zašlete tento odkaz