Použitím našich stránek nebo služeb souhlasíte s používáním souborů cookie.Čtěte vícePřijímám
DomůFórumObecná diskuze o gamblinguOtázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka
Question about Gambling websites with Curaçao license using incorrect Merchant Category code (strana 528)
Otázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka (strana 528)
Osobně bych ne, máte pravdu, pravděpodobně si založí účet a budou dělat falešné účtenky atd.! Nejlepší je, když podáte žádost o zpětné zúčtování
Automaticky přeloženo:
Agora
Dt100
Zlato
Dt100
před rokem
Požádali vás nejprve, abyste jim poslali fotografie na občanský průkaz, selfie atd.?
Automaticky přeloženo:
Kishen2777
Stříbro
před rokem
Ahoj všichni,
Bohužel v pozici jako mnoho z nás na tomto fóru.
Podařilo se mi zpochybnit transakce s revolutem, který šel do společnosti s názvem terrvers (používal Donbet). Vznesl jsem spor.
Také se podařilo vyvolat spor s celostátním přechodem na tyto společnosti;
neví někdo, co mám mezitím dělat? Budou tyto společnosti soutěžit? Jak dlouho budu čekat na vrácení peněz?
jakákoli pomoc by byla oceněna.
Automaticky přeloženo:
Kelly1234
Diamant
před rokem
Megawin mi poslal tuto nabídku 150 GBP, i když bych pravděpodobně musel podepsat něco, abych řekl, že nemohu žádat žádné zpětné zúčtování proti žádnému procesoru!
Automaticky přeloženo:
Waldo1984
Kelly1234
Diamant
Kelly1234
před rokem
kolik jsi utratil?
Automaticky přeloženo:
Vkieranc
Waldo1984
Diamant
Waldo1984
před rokem
Podařilo se vám získat peníze od Falcora finance?
Automaticky přeloženo:
Kelly1234
Waldo1984
Diamant
Waldo1984
před rokem
Nejsem si jistý částkou, protože si nejsem úplně jistý kódy obchodníků spojených s tímto webem, ale mnohem více než 150 GBP
Automaticky přeloženo:
Kelly1234
Waldo1984
Diamant
Waldo1984
před rokem
Při procházení e-mailů jsem je v průběhu května a června minulého roku skutečně poslal e-mailem více než 10krát, abych uzavřel svůj účet. Nakonec to udělali, ale měl jsem na účtu 100 £, které jsem nikdy nedostal, takže nabídnout 150 £ a říct, že neporušili své smluvní podmínky, je legrační
Automaticky přeloženo:
juaky24
poppyr
Zlato
poppyr
před rokem
Ahoj, mohli byste mi pomoci s VisionCraftem?
Automaticky přeloženo:
Waldo1984
Vkieranc
Diamant
Vkieranc
před rokem
Žádný
Automaticky přeloženo:
tharm
Kelly1234
Zlato
Kelly1234
před rokem
Požádejte je o vaši historii transakcí
Automaticky přeloženo:
Waldo1984
Kelly1234
Diamant
Kelly1234
před rokem
Ok, dostal jsem 100 z ninebet, řekli, že to je vše, co jsem do toho vložil, samozřejmě jsem kromě toho, co mi dali, protože jsem neměl přístup k argumentaci, ale ani jsem nemusel nic podepisovat.
Automaticky přeloženo:
Kelly1234
Diamant
před rokem
Prozkoumávám fundof (ZPDG), rozumím tomu intergiro a oni spolu s jinou společností vstoupili do partnerství, intergiro poskytuje karty, které tvůrci obsahu dostávají finanční prostředky, jsou členy visa a Mastercard, low a hle, quickbit je také na tomto webu, podíval jsem se na jejich podmínky „obchodní bankovnictví" článek 2B uvádí, že podnikání a operace nelicencovaných kasin/crypto se nesmí účastnit Takže jdu touto cestou a poslal jsem jim e-mail a zahrnul do něj také fundof! Uvidíme, ale zatím od nich nemám žádnou odezvu, takže!
Automaticky přeloženo:
daradda
Platina
před rokem
hoši poté, co obchodník reklamaci zpochybnil, po necelých 24 hodinách mě revolut informuje, že zpochybnil odpověď obchodníka. Vznesl jsem zpětné zúčtování za více než 12 transakcí a oni zpochybnili pouze 4. dosud jediným jistým způsobem, jak něco získat, je zpochybnit, že jste neobdrželi zboží nebo služby. Jiné způsoby, jak vám banka odmítá pomoci
Stále jsem neslyšel ani nenašel žádné informace o společnosti, na které je těžké něco najít
Automaticky přeloženo:
poppyr
juaky24
Stříbro
juaky24
před rokem
Nemohl jsem na nich najít vůbec nic! Vzdal jsem to a nakonec jsem zvýšil zúčtování…. Poslední den byl úspěšný, takže hádám, že se to nikdy nepokusili napadnout
Automaticky přeloženo:
juaky24
poppyr
Zlato
poppyr
před rokem
Děkuji za odpověď 😊
Jsem rád, že jsi byl úspěšný!
Podali jste zpětné zúčtování jako neobdržené služby/zboží?
Automaticky přeloženo:
Anonymized954
Kelly1234
Diamant
Kelly1234
před rokem
Udělal jsem to. Mluvil jsem s majitelem Intergira na link in on říká, že pomáhají pouze s platbami a nedrží finanční prostředky