Použitím našich stránek nebo služeb souhlasíte s používáním souborů cookie.Čtěte vícePřijímám
DomůFórumObecná diskuze o gamblinguOtázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka
Question about Gambling websites with Curaçao license using incorrect Merchant Category code (strana 499)
Otázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka (strana 499)
Myslím, že jsem je možná našel, jen čekají na to, až jihoafrické společnosti přijmou mou registraci, abych si to mohl zkontrolovat, než poskytnu informace, které jsem hledal měsíce
I think I may have found them just waiting for South African companies to accept my registration so I can check before giving out info I have been searching for months
Ahoj, jsem tu úplně nový a nováček v této možnosti! Může mi někdo vysvětlit, na základě čeho byste mohli dostat své peníze zpět? A lze to provést i bankovním převodem?
Hiiiii, I am totally new here and new to the possibility! Can someone explain to me on what basis you could get your money back? And can this also be done with bank transfers ?