Použitím našich stránek nebo služeb souhlasíte s používáním souborů cookie.Čtěte vícePřijímám
DomůFórumObecná diskuze o gamblinguOtázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka
Question about Gambling websites with Curaçao license using incorrect Merchant Category code (strana 498)
Otázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka (strana 498)
Má někdo nějaké informace o nationalbet kasinu? předem děkuji
Automaticky přeloženo:
pyne88
Platina
před rokem
D-Svcl = Našel jsem, že tento web nevím, jestli je propojený, poslal jsem e-mail, budu všechny aktualizovat-
Automaticky přeloženo:
makelios6
pyne88
Platina
pyne88
před rokem
D-svcl je pnmm to myslíš?
Automaticky přeloženo:
Uhdowys
Stříbro
před rokem
Pro lidi, kteří vyvolali spory s bankou. Jakou cestou jsi šel? Děkuju.
Automaticky přeloženo:
melrao007
Uhdowys
Diamant
Uhdowys
před rokem
Zboží a služby nebyly přijaty, ale proveďte průzkum toho, co obchodník prodává, například: zpdg - zap digitální zboží, prodává online digitální umění a dárkové karty.
Automaticky přeloženo:
Anonymized839
pyne88
Diamant
pyne88
před rokem
Předpokládá se, že mají herní licenci Curacao a jsou registrováni pod společností easymarketing BV, ale po kontrole vládního licenčního rejstříku pro tuto společnost nic není. Nedostanete od nich žádnou odpověď. Užitečný tip pro psaní dopisů obchodníkům a ostatním, kteří používají Chatgpt, stačí zadat, co chcete říct, ujistěte se, že jste uvedli hlavní body a ona vám navrhne dopis. Můžete požádat, aby to bylo legální nebo formální, je to opravdu dobré. Nemusíte si to ani stahovat, stačí to použít na Google xx
Automaticky přeloženo:
Uhdowys
melrao007
Stříbro
melrao007
před rokem
Dobře, děkuji. Dostal jsem digikey, o kterém bylo řečeno, že je elektronika, vedle aktivního webu omezeného, ve kterém jsem toho moc nenašel.
Automaticky přeloženo:
Sutton
Uhdowys
Platina
Uhdowys
před rokem
Active Web Ltd je S
Automaticky přeloženo:
Uhdowys
Sutton
Stříbro
Sutton
před rokem
Ano, snažil jsem se kontaktovat, děkuji. zdá se, že nereagují.