Použitím našich stránek nebo služeb souhlasíte s používáním souborů cookie.Čtěte vícePřijímám
DomůFórumObecná diskuze o gamblinguOtázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka
Question about Gambling websites with Curaçao license using incorrect Merchant Category code (strana 496)
Otázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka (strana 496)
ano, zkoušel jsem to říct monzovi, ale nic z toho neměli. přesto děkuji.
Automaticky přeloženo:
tharm
pops22
Zlato
pops22
před rokem
Žhavil jsem stejnou obecnou odpověď od wemosac na 5 odeslaných e-mailů
Vážení.....
Jak již bylo zmíněno dříve, na základě vámi poskytnutých informací jsme nebyli schopni nic identifikovat, takže nemůžeme nabídnout žádné podrobnosti ani pomoc ohledně transakcí.
Pokud se domníváte, že tyto transakce jsou podvodné, doporučujeme kontaktovat vaši vydávající banku a problém vyřešit zahájením postupu zpětného zúčtování.
Automaticky přeloženo:
pyne88
Platina
před rokem
Ahoj všichni, právě jsem si prošel moje výpisy, které ode mě dostaly vysoké platby, a snažím se najít,
D-Svcl
Kriptomie
Steamkeyshop
Farepsica
Sknsmgnt
kdybych je dostal zpět, byl bych víc než šťastný 😃
Automaticky přeloženo:
pyne88
tharm
Platina
tharm
před rokem
Včera jsem jim poslal tento e-mail a dnes ráno jsem dostal stejnou odpověď, ale pak jsem se dnes večer podíval na svůj bankovní účet a mám od nich čekající platby, které vrátili. Snad se taky někam dostaneš x
Automaticky přeloženo:
calumharris
Platina
pyne88
před rokem
Ahoj všichni, právě jsem si prošel moje výpisy, které ode mě dostaly vysoké platby, a snažím se najít,
D-Svcl
Kriptomie
Steamkeyshop
Farepsica
Sknsmgnt
kdybych je dostal zpět, byl bych víc než šťastný 😃
Hi everyone just gone through my statements my main ones that got high payments from me and I am trying to locate is,
D-Svcl
Criptomy
Steamkeyshop
Farepsica
Sknsmgnt
if I just got these back I would be more then happy 😃
Automaticky přeloženo:
před rokem
Sknsmgnt = skinsmagnate 🍻
Automaticky přeloženo:
pyne88
Platina
před rokem
Byl někdo úspěšný se skinsmagnate?
Automaticky přeloženo:
Anonymized916
pops22
Diamant
pops22
před rokem
Myslíte si, že jste zmínil hazard?
Automaticky přeloženo:
tharm
pyne88
Zlato
pyne88
před rokem
Snad x
Automaticky přeloženo:
tharm
pyne88
Zlato
pyne88
před rokem
Ano. Měl jsem přes 900 transakcí a dostal jsem 650 zpět. Tvrdili, že vše vrátili. Podařilo se mi získat zpětné zúčtování v případě, že jsem neobdržel vrácení peněz, protože jsem měl e-mail, kde bylo slíbeno vrácení peněz. Na výsledek zpětného zúčtování za zůstatek musím počkat do 12. března
Automaticky přeloženo:
pyne88
tharm
Platina
tharm
před rokem
Je to pro skinsmagnate, co vám vrátil peníze?
Automaticky přeloženo:
Anonymized954
pyne88
Diamant
pyne88
před rokem
Nevrátí vám peníze přímo, musela by to být banka. Kontaktoval jsem je týdny. Kontaktovala osobně jejich majitelku a také místo, kde pracuje
Automaticky přeloženo:
Anonymized954
Diamant
před rokem
Slyšel někdo o ARTAIBUY?
Automaticky přeloženo:
barborasp
Platina
před rokem
Někdo zkušenost M Tech?
Platba proběhla v Estonsku.
Automaticky přeloženo:
Materialgirl84
Diamant
před rokem
Kdokoli slyšel o KTM Poland, App Easycours, Apperator Help, Mdts, Adpoint business solutions, spaympf clmnt
Automaticky přeloženo:
Lottie48
Materialgirl84
Diamant
Materialgirl84
před rokem
Aperátor je součástí Helpersm. Easycours jsou indická společnost, která nereaguje
Automaticky přeloženo:
Lottie48
Vkieranc
Diamant
Vkieranc
před rokem
Snažím se věky. Jsou prostě opravdu agresivní a nekřičí!
Automaticky přeloženo:
Anonymized954
Materialgirl84
Diamant
Materialgirl84
před rokem
KTM mi okamžitě vrátila peníze
Automaticky přeloženo:
aditzuca7
Stříbro
před rokem
Měl někdo zatím nějaký úspěch s chargebacky přes Revolut? Většina mých byla skutečně platná a byla odeslána obchodníkovi, zatím žádný z nich neodpověděl. Termíny pro obchodníky na odpověď byly včera a dnes. Když jsem se na to zeptal zákaznické podpory, řekli, že to může trvat déle bez jakéhokoli vysvětlení. Říkají, že dodržují předpisy VISA, ale předpisy VISA říkají, že pokud obchodník neodpoví do 30 dnů, bude případ posouzen v můj prospěch. Takže teď čekám. Máte s tím někdo zkušenosti?
Automaticky přeloženo:
Gamblur
Platina
před rokem
Elegro mě žádá o 'hash number', protože údajně nemohou identifikovat mé transakce jako patřící mně, ví někdo, co to je?