před 5 měsíci
Ve vší počestnosti by jen tak náhodně neodstranili blok hazardu…
They wouldn’t just randomly remove the gambling block in all honesty…
0
Správně potřebuji radu, teď jsem v procesu FO, Přístupový pracovník mi řekl, že moje banka řekla, že jsem vypnul hazardní bloky, což je hromada odpadu, protože jsem bance kategoricky řekl, že za žádných okolností nemají být odstraněny a neexistují žádné hazardní transakce, protože jsem vznesl stížnost, Banka se také snaží uvést FO v omyl tím, že jim říká, že mám prověřovat všechny případy podvodů a vysvětloval jsem všechny další podvody. Protože to bylo původně vzneseno jako 1 případ podvodu zamítnut, pak jsem souhlasil, že to bude vzneseno jako zpětné zúčtování, ale nikdy nebylo a můžete jasně vidět, že to stále rušili. Právě jsem se přihlásil do svého online bankovnictví a ano, blok hazardu byl odstraněn, bouřím, co mám dělat? Vzhledem k tomu, že jsem jej nikdy neodstranil, mám nyní obavy, že banka neposkytne všechny informace, které FO vyžaduje, aby mohl učinit nestranné stanovisko, ale vím, že jsem jim kategoricky řekl, že blok hazardu neměl být za žádných okolností odstraněn
Za chvíli budete přesměrováni na web kasina. Pokud používáte software blokující reklamy, zkontrolujte jeho nastavení.