Dobrý večer, opravdu užitečné vlákno, může mi někdo pomoci s kontaktováním následujících obchodníků, zdá se, že lidé chodí přímo k nim a dostávají náhrady, je to tak? Pokud ano, může někdo pomoci s kontaktními údaji pro následující
- ZIMA
- PIXELEUM.IO
- FINNART.IO
- ZPDG
- ARTSTRID.COM
- SMPAYPF*GAMINGSTORE
- SMPAYPF*THEPLATINUM
- FOODFLIX
- PAPERTRAILMEDIA
- SMPAYPF*MAGINC
doufal jsem v vrácení peněz, dostal jsem živý případ s ombudsmanem, že proti kreditní kartě MBNA, spíš kvůli tomu, že mě nechrání a nechávají mě sázet všechny své peníze na sázení.
Mám případy s debetní kartou Barclays, ne kvůli zpětnému zúčtování, ale zpochybnil jsem transakce s tvrzením, že nejsem spokojený se službou a zboží nebylo doručeno, ať je to v pořádku, tyto stránky nás vyřadily.
oceníme jakoukoli pomoc
Andy
Good evening, really useful thread, can anyone assist me in contacting the following merchants, it seems that people are going directly to them and getting refunds is this correct? If so can anyone assist with the contact details for the following
- WINTERMDSE
- PIXELEUM.IO
- FINNART.IO
- ZPDG
- ARTSTRID.COM
- SMPAYPF*GAMINGSTORE
- SMPAYPF*THEPLATINUM
- FOODFLIX
- PAPERTRAILMEDIA
- SMPAYPF*MAGINC
im hopeful of refunds, got a live case with the ombudsman that against MBNA Credit Card, more for them not protecting me and letting me spaff all my money on betting.
i have cases with my Barclays debit card, not for chargeback but I’ve disputed the transactions claiming I’m not happy with the service and the goods were not recieved as let’s have it right these sites have had us off.
any help appreciated
Andy
Automaticky přeloženo: