Použitím našich stránek nebo služeb souhlasíte s používáním souborů cookie.Čtěte vícePřijímám
DomůFórumObecná diskuze o gamblinguOtázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka
Question about Gambling websites with Curaçao license using incorrect Merchant Category code (strana 344)
Otázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka (strana 344)
Ok, nikam jsem se sumoup nedostal stejnou e-mailovou odpověď i po odeslání podrobností, pak banka minulý měsíc provedla zpětné zúčtování a to bylo okamžitě vráceno
Ahoj lidi, jen jsem chtěl dát pár informací na Skinsonly. Jsou známé jako Skinsonly LTD pro ty, kteří to nevědí a jsou připraveni zaniknout jako společnost, takže pokud to zmíníte, banky by vám měly pomoci se zúčtováním
Mohl jsem zkusit fos, měl jsem štěstí, protože jsem své banky již dříve informoval o hazardu a neudělaly nic, aby pomohly, vědí, že když půjdu do fos, budou se mnou. Čekám na odpověď od kreditní karty o dsserveltd a auri digital (skinczar)