Jsem v procesu, řekli mi, abych u své banky vyvolal zúčtování, ale moje banka bohužel odmítla kvůli způsobu platby A2A pisp, ale mám na to právního zástupce, který buď zaplatí, nebo budou postaveni před soud a v každém případě prohraji, protože žiji ve Spojeném království a transakce jsou nezákonné a oni to vědí, také pokud jste ve Spojeném království, ujistěte se, že společnost Nucleus365 Ltd jim práci nezadala, protože jsou odpovědní za delegáty třetích stran a jsou akreditováni FCA. Takže bych si to ověřil ve vaší bance, určitě to budou vědět. Pokud by Nucleus365 provedl sub falcora finance.io, poslal bych jim zprávu a řekl jim, že zahájili nezákonné transakce, protože společnost, se kterou uzavřeli smlouvu, není schopna získat finanční prostředky od držitelů účtů ve Spojeném království podle oddílu 33 zákona o hazardních hrách z roku 2005. trestný čin. řekněte jim, že jste mluvili s komisí pro hazardní hry ve Spojeném království a FCA.if je to falcora, po které se chystáte, doufejme, že vaše banka zvýší zpětné zúčtování, dejte mi vědět, jak se vám daří, průběžně mě informujte, udělám totéž.
Automaticky přeloženo: