Použitím našich stránek nebo služeb souhlasíte s používáním souborů cookie.Čtěte vícePřijímám
DomůFórumObecná diskuze o gamblinguOtázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka
Question about Gambling websites with Curaçao license using incorrect Merchant Category code (strana 322)
Otázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka (strana 322)
Záludný – myslím, že většina případů FOS je způsobena tím, že je banky nezvýšily, zatímco se zdá, že jsou ochotny zvýšit peníze za zboží, které nedostanou. Nejsem si jistý, že jsem viděl mnoho případů FOS, kde byly vzneseny, ale pak je obchodník napadl, jsem si jistý, že nakonec nějaké budou.
To je to, co ukazuje na mém receptu Myslel jsem, že je to destream, ale nedostal jsem od nich žádnou odpověď Popis: DESTREAM | DSTRLTD | ZapDigitalGoods | ZPDG
Zamítli první stížnost na stížnost. Dnes jsem dostal stejnou odpověď na stejnou, i když jsem se honil po druhé stížnosti na další 4, které zmeškali, takže je to vtip! také nyní říkají, že jsem řekl, že někdo mladší 18 let používal moji kartu, což je nesmysl, nikdy jsem to neřekl!
Věc, která je na mě zábavná, je skutečnost, že náhodně vrátili 15 liber, ale ostatní mezi 50 a 100 £ ještě nezasáhli, uvidíme, jestli je to na úkor nebo jsou ochotni lhát na některých, ale ne na jiných .
Chase není skvělý, jak jsem řekl dříve. Barclays byl po stížnosti v pořádku a viděl jsem, že mám závislost na hazardních hrách. Zdá se, že obchodníci byli zasaženi a také mizí, zda vracejí peníze přímo nebo soutěží.