Použitím našich stránek nebo služeb souhlasíte s používáním souborů cookie.Čtěte vícePřijímám
DomůFórumObecná diskuze o gamblinguOtázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka
Question about Gambling websites with Curaçao license using incorrect Merchant Category code (strana 315)
Otázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka (strana 315)
Je mi to moc líto! Doufám, že si najdete čas na dekompresi a brzy se budete cítit lépe ❤️🩹 x
Automaticky přeloženo:
Mr_Jones_1
Bronz
před rokem
Snažil jsem se bance vysvětlit veškeré nesprávné používání MCC a aspekt praní špinavých peněz toho všeho atd. a skutečnost, že můj účet byl uzavřen, když jsem se pokusil vybrat velké množství peněz a oni nechtěli nic dělat Chvíli jsem se s nimi hádal, teď jsem se je snažil vyzdvihnout jako nepřijaté zboží, ale mám pocit, že to prostě odmítnou udělat.
smutné, že tam nechávají tato rouge kasina dělat lidem, co chtějí, a pak se o to nepokoušejí bojovat.
Automaticky přeloženo:
Vkieranc
Mr_Jones_1
Diamant
Mr_Jones_1
před rokem
Já taky, kamaráde, učil jsem se tvrdě. Neměli byste se jim zmiňovat o hazardních hrách, oni to okamžitě vyloučí bez ohledu na to, jak vysvětlíte, že jsou podvodníci
Automaticky přeloženo:
Mr_Jones_1
Vkieranc
Bronz
Vkieranc
před rokem
Zabránili vám v tom, abyste jednu zvýšili jako nepřijaté zboží?
Automaticky přeloženo:
Vkieranc
Mr_Jones_1
Diamant
Mr_Jones_1
před rokem
Jakmile jsem se je pokusil vyvolat jako kódy MCC, poznají, že lžu
Automaticky přeloženo:
winnerdude
Materialgirl84
Stříbro
Materialgirl84
před rokem
Hej! Také hledám Kashu, když máte čas, poslal jsem jim e-mail na podporu, ale neměl jsem štěstí.
Automaticky přeloženo:
Ldiamond23
winnerdude
Platina
winnerdude
před rokem
To se týká kashia ne kasha.
Poslal jsem e-mailem každý e-mail, který jsem našel pro Kashiu, ale žádná radost