Kluci, jsem zotavující se závislý na hazardních hrách, který si v roce 2023 po registraci na gamstop otevřel účet mystake. Od té doby jsem ztratil více než 100 000 liber, z nichž hodně bylo ukradeno členům rodiny, které jsem podvedl. Naštěstí můj bratr dostal peníze z banky zpět, protože jsem mu kradl, což je nechutné, ale přiznávám, že mám problém. Hazardní hry jsou ohavný zlozvyk a já hledám odbornou pomoc proti závislosti. Pronásledují mě také akční podvody, protože jsem ukradl peníze i jiným lidem. Dluhy byly převedeny na mě a mystake uzavřel můj účet, než jej během několika dní znovu otevřel. Nyní je vše trvale zablokováno. Mohu požadovat tyto peníze zpět od bank?
Guys, I’m a recovering gambling addict who opened a mystake account in 2023 after registering with gamstop. Since then I’ve lost well over £100,000 which a lot was stolen from family members who I defrauded. Luckily, my brother received the money back from the bank as I stole from him which is disgusting but I admit I have a problem. Gambling is a disgusting habit and I’m seeking professional help against addiction. Action fraud are also after me as I’ve stolen money from other people too. The debts have been passed on to me and mystake closed my account before reopening it again within a few days. Now everything is permanently blocked. Can I claim this money back from the banks?
Automaticky přeloženo: