Použitím našich stránek nebo služeb souhlasíte s používáním souborů cookie.Čtěte vícePřijímám
DomůFórumObecná diskuze o gamblinguOtázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka
Question about Gambling websites with Curaçao license using incorrect Merchant Category code (strana 285)
Otázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka (strana 285)
Myslím, že budu hrát hloupě! Poukázal jsem na to, že minuli dalších 50 plus, pak je udělali všechny, jak řekli, dejte nám vědět, protože jsou všechny pokryty!
Automaticky přeloženo:
Lucid_1337
zorromedz
Diamant
zorromedz
před rokem
V minulosti jsem viděl některé, kteří dostali stejnou odpověď, pak když dostali ID karty atd., jen řekli, že lidé sami potvrdili transakce a pak je úplně ignorovali.
Nedávejte jim tedy vůbec nic.
Upraveno
Automaticky přeloženo:
Williamj86
xbigguyxxx
Platina
xbigguyxxx
před rokem
Myslíte si, že bych měl udělat pár posledních, které stojí asi 500 liber, takže bych mohl zkusit dobrou cestu, kterou nedostali
Automaticky přeloženo:
xbigguyxxx
Williamj86
Diamant
Williamj86
před rokem
Je na tobě, jestli se z toho dostane jen pár, nebo jen řekneš, že je to spojeno s 1. partií, měli by to udělat
Automaticky přeloženo:
Williamj86
xbigguyxxx
Platina
xbigguyxxx
před rokem
Takže jim stačí zavolat a říct, že jsem na svých prohlášeních našel další a přeji si je přidat ke svým současným
Automaticky přeloženo:
xbigguyxxx
Williamj86
Diamant
Williamj86
před rokem
Ano, právě jsem to udělal e-mailem, který následuje po referenci případu, ale můžete zavolat, pokud to bude řešit stejná osoba, jinak dostanete klauna, který řekne, že hazardní hry se nevztahují!
Upraveno
Automaticky přeloženo:
Williamj86
xbigguyxxx
Platina
xbigguyxxx
před rokem
Odpovím, abych dostal e-mail později, pak jen řeknu, že procházením svých prohlášení najdu více související s mým aktuálním případem a poté pošlu data a částky
Automaticky přeloženo:
xbigguyxxx
Williamj86
Diamant
Williamj86
před rokem
Ano, udělejte to a jde to osobě, která to řeší
Automaticky přeloženo:
Williamj86
xbigguyxxx
Platina
xbigguyxxx
před rokem
Hotovo, uvidíme, co řeknou v pondělí
Automaticky přeloženo:
xbigguyxxx
Williamj86
Diamant
Williamj86
před rokem
Dostanete to, pokud neodpoví, jen je pronásledujte, pokud budou ignorovat, nezavolejte, když provedou vaše poslední výplaty, zmiňte to a peníze dostanete okamžitě
Automaticky přeloženo:
Williamj86
xbigguyxxx
Platina
xbigguyxxx
před rokem
Takže až dostanu svou konečnou výplatu od svých současných, zmíním to o ostatních, pokud se neozvu
Automaticky přeloženo:
xbigguyxxx
Williamj86
Diamant
Williamj86
před rokem
Ano, jako by je ignorovali, je to jejich selhání, dostal jsem omluvu a hned zaplatili asi 13 000 liber
Automaticky přeloženo:
Williamj86
xbigguyxxx
Platina
xbigguyxxx
před rokem
Ježíš, opravdu, udělal jsem svůj kousek, teď je na nich, aby se ke mně vrátili, pokud to budou ignorovat, počkejte a zmíní se o tom, až budou moje zpětná zúčtování kompletní s mými současnými, je to, co říkáte
Automaticky přeloženo:
xbigguyxxx
Williamj86
Diamant
Williamj86
před rokem
No tak to moje fungovalo, když mi zavolali Řekl jsem, že jsem to celé týdny pronásledoval bez odpovědi na všechny zmeškané, pokud odpoví, pak je to snazší, protože jsem kvůli částkám, kterých se to týká
Automaticky přeloženo:
Williamj86
xbigguyxxx
Platina
xbigguyxxx
před rokem
Uvidím, co se stane, kámo
Automaticky přeloženo:
Hirpo
Stříbro
před rokem
Ahoj, má někdo kontaktní údaje od obchodníka Keylsma?
Automaticky přeloženo:
Jasmo079
Stříbro
před rokem
Postoupil někdo svůj případ ombudsmanovi a dostal odpověď?
Moje společnost vydávající kreditní karty odmítá bezdůvodně zúčtovat mé vklady, protože se jedná o hazardní hry, i když vám není dovoleno používat kreditní kartu k hazardním hrám.
Automaticky přeloženo:
Anonymized840
Diamant
před rokem
Kterému anglickému úřadu mohu nahlásit Grottobook and Helpersm?
FCA?
Automaticky přeloženo:
DynamoHarry
Anonymized840
Diamant
Anonymized840
před rokem
Taky bych to chtěl vědět.
GrottoBook/MyDates
Automaticky přeloženo:
xbigguyxxx
DynamoHarry
Diamant
DynamoHarry
před rokem
FCA neudělá nic, jen vám řekne, abyste kontaktovali obchodníka a poté banku, pak je ombudsman k ničemu!