Použitím našich stránek nebo služeb souhlasíte s používáním souborů cookie.Čtěte vícePřijímám
DomůFórumObecná diskuze o gamblinguOtázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka
Question about Gambling websites with Curaçao license using incorrect Merchant Category code (strana 286)
Otázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka (strana 286)
Zkontrolujte, zda jste vyplnili správné datum, někdy stisknete příliš rychle, možná jste omylem zadali datum před uskutečněním transakcí, vždy zkontrolujte rok a vše je správně 🙂
"Dobrý den Vážený mobilumpayi, můžete potvrdit, že je v pořádku, abych tyto transakce zúčtoval přes Revolut, protože mi nikdy nebyla doručena žádná kryptoměna, a pak mi pomoci vrátit transakce?"
Pak už jen čekáte na odpovědi, kde potvrdí a ukážete to Revolutu🙂
Mám transakci na Revolut pro excurr Přečetl jsem si podmínky na jejich webu, kde se píše, že Spojené království je na jejich webu omezená země, takže jsem jim poslal zprávu, že si nejsem jistý, jestli to bude mít nějaký rozdíl
měl jsem dnes tuto aktualizaci od banky týkající se posledních mých zpětných zúčtování, nedostanu ten spodní o 120 dnech, může mi někdo poradit, co mohu udělat s těmito.
jeho můžeme prodloužit na maximálně 540 dní, tak proč to neudělají, nenechte se mýlit, šťastný, že ostatní byly zúčtovány, ale stále jsem si neuvědomil, dokud jsem o víkendu nezkontroloval své výpisy.