před 8 měsíci
Ahoj,
Ještě jednou moc děkuji za odpověď, půjdu cestou reklamace a uvidím, kam se s tím dostanu.
Hi,
Again thank you so much for the response i will go down the complaint route and see where i get with that.
0
Ahoj, prohledal jsem celé toto vlákno a stále jsem nedostal odpověď. Santado, dokázal je někdo kontaktovat? Uvedl jsem spor se svou bankou s mnoha obchodníky, které zřejmě také všichni máte, canapay, famoline atd. atd., všechny jsem kontaktoval bez odpovědi. Můj případ je spor mezi kanály, protože některé jsou debetní platby a některé jsou převody, myslím si (pokud jim rozumím správně), banka řekla, že oslovila každého obchodníka, aby vrátil peníze, ale neposkytne mi časový plán. , už jsou to 2 týdny, co jsem podal spor, žádná komunikace z banky kromě toho, že jsem jim volal a čekal ve velmi zdlouhavých frontách, abych si promluvil s někým, kdo nic neví, protože s vyšetřovacím týmem vlastně mluvit nemůžete 😩 Jsem s TSB jestli s tím má někdo zkušenosti? Mám všechny e-maily s důkazem, ale opravdu se snažím kontaktovat Santedu
Za chvíli budete přesměrováni na web kasina. Pokud používáte software blokující reklamy, zkontrolujte jeho nastavení.