Použitím našich stránek nebo služeb souhlasíte s používáním souborů cookie.Čtěte vícePřijímám
DomůFórumObecná diskuze o gamblinguOtázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka
Question about Gambling websites with Curaçao license using incorrect Merchant Category code (strana 193)
Otázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka (strana 193)
Jen bankovní refundace, ombudsman se začal angažovat a pak byly všechny vzneseny
Just bank refunds the ombudsman started involvement then they were all raised
Automaticky přeloženo:
před rokem
Brilantní!!
Právě jsem je sám kontaktoval a začínám to točit. Ombudsman souhlasil s tím, že kdo utratí 1300 liber za e-knihy za týden, měl by si to vybrat. Zejména proto, že jsem banku kontaktoval několikrát.
oh co? poskytli falešné účtenky a banky tomu věřily? nechutný
oh what? they provided fake receipts and the banks believed it? disgusting
Automaticky přeloženo:
před rokem
Poskytnou falešné účtenky, ano, protože vaše karta byla použita na blockchainu k vkladu do kasina. Poté to zmanipulují tak, aby vypadali, jako byste si zakoupili digitální umění.
oh co? poskytli falešné účtenky a banky tomu věřily? nechutný
oh what? they provided fake receipts and the banks believed it? disgusting
Automaticky přeloženo:
před rokem
Opravdu. Díky nim to vypadá, že jste si ji zakoupili, protože vaše karta byla použita na blockchainu. Nemáte však žádné účtenky. Něco, o čem se dá pochybovat
Ano, vím, že se mi teď ulevilo, ale také se bojím se spoustou peněz, ale poučil jsem se ze svých chyb, propustil jsem tolik peněz ano 100% banky jsou na to a nechrání nebo nejednají v zájmu zákazníků Jsem si jistý, že nyní dostanete náhradu!
Řekl jsem ombudsmanovi, že ano. Ale s každým obchodníkem mám komunikaci. Komunikuji s bankou také s prosbou, že jsem problémový hráč.
Vrátilo se mi hodně peněz. Ale ti, kteří ode mě měli nejvíc peněz a stejně nespolupracovali, jsem neměl štěstí. Proč si tedy neprojít ombudsmana a alespoň to nezkusit.
Znám Nathana, až příště skončím! jde o to, že bychom nikdy nevyhráli jeho falešné hry a stránky a nevyplatí se, pokud vyhrajete velkou výhru, když jsem si uvědomil, že se mi sevřelo srdce, že jsem se do toho tolik zabořil, aby se tak stalo, uvědomil jsem si, že jsem byl podveden !😳
Dobře, děkuji. Dostal jsem od nich odpověď, že od nich potřebuji konečnou odpověď. Mám jim poslat odmítnutí Revolut, které nepřijímají, aby zahájili zúčtování. @paulmcewan05 byly tyto transakce na Revolutu vráceny?
Ano, vím, že se mi teď ulevilo, ale také se bojím se spoustou peněz, ale poučil jsem se ze svých chyb, propustil jsem tolik peněz ano 100% banky jsou na to a nechrání nebo nejednají v zájmu zákazníků Jsem si jistý, že nyní dostanete náhradu!
Yes I know the thing is I do feel relieved but scared as well with a lot of money now but I have learned from my mistakes ive had so many let offs yes 100% the banks are at it and not protecting or acting in the customer interests Im sure you will get a refund now !
Automaticky přeloženo:
před rokem
To doufám, kámo. Byl bych spokojený s velkým kusem zpět, je to hodně přes 5 000 liber pro prodejce, se kterými se hádám, a rád bych se spokojil s procentem. Abych byl upřímný, nevím, jak dlouhá je doba zpětného zúčtování.