Použitím našich stránek nebo služeb souhlasíte s používáním souborů cookie.Čtěte vícePřijímám
DomůFórumObecná diskuze o gamblinguOtázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka
Question about Gambling websites with Curaçao license using incorrect Merchant Category code (strana 192)
Otázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka (strana 192)
nepracujte s vymáháním návratnosti! Budete podvedeni dvakrát. Znovu vás podvádějí. Stačí si je vygooglit.
Automaticky přeloženo:
nathanphillips9
Platina
před rokem
Wintermads a Pixeleum ztichly. Jak dlouho trvalo ostatním, než dostali odpověď a případnou refundaci, nebo mám přestat čekat a jít rovnou do své banky?
Automaticky přeloženo:
Dt100
nathanphillips9
Diamant
nathanphillips9
před rokem
Pixeleum mi nevrátí peníze. Budou dělat falešné účtenky na všechno. Nemáš s nimi žádnou naději.
Dnes jsem dostal dalších 11 000 £ zpět na svůj bankovní účet Myslel jsem, že je to 13 000 £ Možná jsem to počítal špatně, právě teď mám těch 2 000 £ nevyřízených případů
Automaticky přeloženo:
Dt100
nathanphillips9
Diamant
nathanphillips9
před rokem
Banka všechny moje z tohoto důvodu odmítla. Poskytli účtenky. Jsem s natwest a zablokovali mi další zpětná zúčtování s kýmkoli, takže buď opatrný, příteli
Automaticky přeloženo:
Dt100
xbigguyxxx
Diamant
xbigguyxxx
před rokem
Od koho jsi to dostal zpátky od kamaráda? 🙂 přes ombudsmana?
Automaticky přeloženo:
Dt100
xbigguyxxx
Diamant
xbigguyxxx
před rokem
Buďte v bezpečí. Vyberte si ji z banky a držte všechny tendence daleko od hazardu. Starejte se o sebe a v neposlední řadě si užijte zpět peníze🙂
Automaticky přeloženo:
nathanphillips9
Dt100
Platina
Dt100
před rokem
Oh wtf, poskytli falešné účtenky a banky tomu uvěřily, nechutné
Automaticky přeloženo:
nathanphillips9
xbigguyxxx
Platina
xbigguyxxx
před rokem
pěkné Pavle!
Automaticky přeloženo:
nathanphillips9
Dt100
Platina
Dt100
před rokem
oh co? poskytli falešné účtenky a banky tomu věřily? nechutný
Automaticky přeloženo:
nathanphillips9
Dt100
Platina
Dt100
před rokem
Souhlas, dej to na zaslouženou dovolenou nebo tak něco!
Automaticky přeloženo:
xbigguyxxx
Dt100
Diamant
Dt100
před rokem
Jen bankovní refundace, ombudsman se začal angažovat a pak byly všechny vzneseny
Automaticky přeloženo:
xbigguyxxx
Dt100
Diamant
Dt100
před rokem
Děkuji moc! Splácel jsem všechny své dluhy, ale snažil jsem se udržet trochu, abych si dluhy užil, dluhy jsou obrovské, ale mnohem lepší, teď jsem byl znovu na pokraji dluhového ujednání, což je noční můra, protože jsem měl smlouvu o důvěře za 67 000 liber, ale deffo se opřel o můj dluh. lekce nyní žádné další stránky bez gamstopu Začal jsem dělat loterii hodně štěstí vy sám
Automaticky přeloženo:
kw7zsvjbnh
xbigguyxxx
Stříbro
xbigguyxxx
před rokem
Co jste řekli ombudsmanovi, že používají nesprávný kód obchodníka? A nikdy jste tam nic nekoupili nebo jste mu řekli, že je to pro hazardní hry atd.
Automaticky přeloženo:
xbigguyxxx
nathanphillips9
Diamant
nathanphillips9
před rokem
Díky Nathane ano velká váha mé mysli dnes ráno! Doufám, že vše, co jsem napsal, pomůže ostatním
Automaticky přeloženo:
xbigguyxxx
xbigguyxxx
Diamant
xbigguyxxx
před rokem
Jde o to, že jsem dostal více zpět než ztratil, protože jsem na webech vyplatil pěkných pár tisíc
Automaticky přeloženo:
nathanphillips9
xbigguyxxx
Platina
xbigguyxxx
před rokem
Jsem rád, všichni se cítíme lépe, že vidíme cestu ven! Jen se ujistěte, že nehledejte způsob, jak to znovu sázet! To je důležité. Tentokrát se ti to vrátilo, ale příště už takové štěstí mít nemusíš
Automaticky přeloženo:
Dt100
Diamant
xbigguyxxx
před rokem
Jen bankovní refundace, ombudsman se začal angažovat a pak byly všechny vzneseny
Just bank refunds the ombudsman started involvement then they were all raised
Automaticky přeloženo:
před rokem
Díky vám existují 3 velké společnosti, se kterými jsem neměl štěstí a falešné účtenky. A já jsem právě kontaktoval ombudsmana a oni věří, že mám případ. Jak jsem jim řekl, kdo si koupí e-knihy za 1300 liber za týden.. to je něco, co by se mělo vyzvednout.
Takže potřebuji rozjet míč a začít odtamtud.
Dávejte na sebe pozor a dávejte na sebe pozor, příště už možná takové štěstí mít nebudete, tak běžte, dokud můžete 🙂