Použitím našich stránek nebo služeb souhlasíte s používáním souborů cookie.Čtěte vícePřijímám
DomůFórumObecná diskuze o gamblinguOtázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka
Question about Gambling websites with Curaçao license using incorrect Merchant Category code (strana 1 621)
Otázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka (strana 1 621)
Moje rozhodně ano. Jednalo se o transakce z roku 2025 a oni s nimi už nemají žádný vztah, takže pokud vaše transakce byly pozdější, pak pravděpodobně šlo o jiného zpracovatele plateb.
Automaticky přeloženo:
Sarah222
Foxtrot90
Zlato
Foxtrot90
před 49 minutami
Doufám, že s DSAR dosáhnete dobrého výsledku. Jen abych vás varoval, informace, které mi poslali, neobsahovaly popis, takže to byl pracný proces porovnávání mezi tím a mými bankovními výpisy.
Automaticky přeloženo:
Sarah222
Lisa2
Zlato
Lisa2
před 47 minutami
Žádný problém. Momentálně s nimi jednám a doufám. Říkají, že s nimi už nemají žádný vztah, jen abych vás varoval, že to bude pravděpodobně jejich první standardní odpověď.
Automaticky přeloženo:
LP2710
Lisa2
Platina
Lisa2
před 29 minutami
Mimochodem, po tomto jsem se nejdřív zeptal na GDPR od XPATE, tak mi odpověděli a asi o 25 dní později jsem soubor obdržel.