Použitím našich stránek nebo služeb souhlasíte s používáním souborů cookie.Čtěte vícePřijímám
DomůFórumObecná diskuze o gamblinguOtázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka
Question about Gambling websites with Curaçao license using incorrect Merchant Category code (strana 1 620)
Otázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka (strana 1 620)
Jak píšete své stížnosti? Můžete mi uvést příklad?
Automaticky přeloženo:
susu
Cocohibs1
Bronz
Cocohibs1
před 2 hodinami
Prosím, zveřejněte svou stížnost.
Automaticky přeloženo:
Pyne1688
Thomas-091
Diamant
Thomas-091
před 2 hodinami
Co jsi na to prosím říkal/a??
Automaticky přeloženo:
Thomas-091
Zlato
Pyne1688
před 2 hodinami
Co jsi na to prosím říkal/a??
What did you say to then please??
Automaticky přeloženo:
před 2 hodinami
Komu?
Automaticky přeloženo:
Pyne1688
Thomas-091
Diamant
Thomas-091
před 2 hodinami
Podpora Clarfinu
Automaticky přeloženo:
Thomas-091
Zlato
Pyne1688
před 2 hodinami
Podpora Clarfinu
Clarfin support
Automaticky přeloženo:
před 2 hodinami
Navštivte https://claricfinhelp.com/ a vše vyplňte. Také pošlete e-mail na adresu [email protected] Ujistěte se, že to uděláte hned napoprvé správně, abyste to urychlili. Poskytněte oficiální bankovní výpis ve formátu PDF a řekněte jim, že jste o nich nikdy neslyšeli, že jste tyto transakce neprovedli a že pokud vám nevrátí všechny peníze, zapojíte úřady. Poskytněte snímky obrazovky z banky. Uveďte prvních 6 a poslední 4 číslice z použité karty. Jsou docela rychlí. Zkopírujte a vložte odeslaný e-mail a odesílejte ho každý den, dokud neodpoví.
Automaticky přeloženo:
LP2710
Lisa2
Platina
Lisa2
před 2 hodinami
Snažím se najít obchodníka
Automaticky přeloženo:
Vss18
Zlato
před 2 hodinami
Ahoj,
Může mi někdo pomoct s
FCDIG
Insights UK
Buddy*skiny
PrettyLittleThing
Ecoski
Arushapp
Malý
Řešení Cognitum
neodot
Nilaqua
Kliniky Sk:ns
Zná někdo tyto prodejce?
Automaticky přeloženo:
Vss18
Zlato
před hodinou
Mohl byste mi s tímto prodejcem pomoct?
sociálníKing
pnsknb
Piqk*ready pro roaming
Díky
Automaticky přeloženo:
Foxtrot90
Sarah222
Diamant
Sarah222
před 56 minutami
Ahoj Sáro,
Jak se jmenovali ti obchodníci, jestli se nemýlím, že se ptám?
Automaticky přeloženo:
portersv
LP2710
Bronz
LP2710
před 42 minutami
Pokud jsou všichni tito obchodníci propojeni s XPate, je realisticky možné od nich získat vrácení peněz?
Je tu docela dost příspěvků, které říkají, že XPate často nereaguje a nevrací peníze přímo, takže by mě zajímalo, jestli se někomu skutečně podařilo získat zpět peníze od Lesski, Zenski, Temdot, Quedot nebo Quecs2.
Automaticky přeloženo:
portersv
Vss18
Bronz
Vss18
před 40 minutami
Také hledám pnsknb, ale zatím jsem nenašel žádné užitečné informace.
Automaticky přeloženo:
Lottie48
Diamant
před 26 minutami
Ví někdo, kdo je Hilaqua London? Viděl jsem, jak se na to pár lidí ptá, ale ve vyhledávání se to nezobrazuje. Je to jedna z mála firem, které stále hledám z transakcí z minulého roku.
Nemohu zde uvádět žádná jména, ale mohu také potvrdit, že pokud jste vysledovali vklady k kyperským platebním agentům, ale nemohu získat přímé kontakty, stojí za to kontaktovat tyto firmy uvedené jako jejich obchodní tajemníky. Podařilo se mi touto metodou získat několik vrácených peněz.