Použitím našich stránek nebo služeb souhlasíte s používáním souborů cookie.Čtěte vícePřijímám
DomůFórumObecná diskuze o gamblinguOtázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka
Question about Gambling websites with Curaçao license using incorrect Merchant Category code (strana 1 616)
Otázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka (strana 1 616)
Ahoj, jak se ti podařilo získat od nich vrácení peněz? Revolut mi odmítl reklamaci. Díky 🙂
hey how did you manage a refund from them. Revolut declined my disputes. Cheers🙂
Automaticky přeloženo:
před 7 hodinami
Navštivte https://claricfinhelp.com/ a vše vyplňte. Také pošlete e-mail na adresu [email protected] Ujistěte se, že to uděláte hned napoprvé správně, abyste to urychlili. Poskytněte oficiální bankovní výpis ve formátu PDF a řekněte jim, že jste o nich nikdy neslyšeli, že jste tyto transakce neprovedli a že pokud vám nevrátí všechny peníze, zapojíte úřady. Poskytněte snímky obrazovky z banky. Uveďte prvních 6 a poslední 4 číslice z použité karty. Jsou docela rychlí. Zkopírujte a vložte odeslaný e-mail a odesílejte ho každý den, dokud neodpoví. Poděkujte mi později 👍
Automaticky přeloženo:
Arra89
Thomas-091
Diamant
Thomas-091
před 7 hodinami
Díky kámo. Vyplňoval jsem ten formulář asi pětkrát a nikdy jsem nedostal žádnou odpověď.
Automaticky přeloženo:
AmJ81
Arra89
Bronz
Arra89
před 7 hodinami
Dostal jsi od Nextrastu ještě nějaké vrácené peníze? Moje lhůty končí v příštích několika týdnech.
Automaticky přeloženo:
Thomas-091
Zlato
Arra89
před 7 hodinami
Díky kámo. Vyplňoval jsem ten formulář asi pětkrát a nikdy jsem nedostal žádnou odpověď.
Cheers pal. Ive filled out there form about 5 times and have never heard anything back.
Automaticky přeloženo:
před 7 hodinami
Ááá, a já si teď myslím, že jsem hrdina lol. Pište jim dál do e-mailů.
Automaticky přeloženo:
Arra89
AmJ81
Diamant
AmJ81
před 6 hodinami
Dnes a v neděli je to 35 dní. Pokud se mi to podaří, zveřejním to v pondělí.
Automaticky přeloženo:
GinoS
Bigfella100
Platina
Bigfella100
před 5 hodinami
A jak to skončilo?
Automaticky přeloženo:
portersv
LP2710
Bronz
LP2710
před 5 hodinami
Ahoj, mám pár informací, které by se vám mohly hodit. Mohu vám je poslat e-mailem?
Automaticky přeloženo:
Arra89
AmJ81
Diamant
AmJ81
před 4 hodinami
Dnešní 35denní odpočet byl vrácen. V neděli můžete vyřídit zbývajících 9 reklamací (1100 €)🤞🤞
Pro ty, kteří mají problémy s transakcemi na Betportalu, jsem našel e-mail se stížností na PayStrax, který zpracovává spoustu jejich transakcí. Zřejmě jsou registrováni u FCA, takže by měli vracet peníze. Právě jsem dostal odpověď, že se tím zabývají, takže se ozvem, pokud to bude pokračovat!
Automaticky přeloženo:
Org1991
Arra89
Diamant
Arra89
před 3 hodinami
Můžu se zeptat, jaký byl další MCC?
Automaticky přeloženo:
LP2710
Vishaludapa
Platina
Vishaludapa
před 3 hodinami
wishking.com
Automaticky přeloženo:
portersv
Bronz
před 3 hodinami
Ahoj, má někdo nějaké informace o těchto popisech?
csmket Tallinn EST
kcraft2*186053910 Sandanski BGR
antique_aura Liverpool VB
Nemůžu najít nic užitečného online. Ví někdo, kteří obchodníci nebo zpracovatelé plateb za nimi stojí?
Automaticky přeloženo:
Arra89
Org1991
Diamant
Org1991
před 3 hodinami
Nemám tušení, kámo. Své námitky jsem nastolil přes chat na Revolutu.
Automaticky přeloženo:
col211
JosieRosie46
Zlato
JosieRosie46
před 2 hodinami
To je dobrá zpráva, vrátili mi původní vklady ve výši 150 liber, ale ponechali mi zůstatek, který byl přes 1000 liber. Nevím, co jiného můžu dělat. Všechno ignorují a ukončují všechny chaty.