Použitím našich stránek nebo služeb souhlasíte s používáním souborů cookie.Čtěte vícePřijímám
DomůFórumObecná diskuze o gamblinguOtázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka
Question about Gambling websites with Curaçao license using incorrect Merchant Category code (strana 901)
Otázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka (strana 901)
Tohle jsem já, teď tohle zavírám, změnil jsem si skutečné jméno a doklad totožnosti. Pokud se někdo chce s mnou spojit, např. Lupin atd., kontaktujte mě na... [email protected] .
Tohle možná shodou okolností souvisí s korespondencí, kterou jsem včera odpoledne obdržel od kasina/obchodníků.
Ozval se ti někdy Clegreboost? Zdá se, že o nich nemůžu nic najít.
Automaticky přeloženo:
Bigfella100
Stříbro
sw18jp
před 12 měsíci
Prozatím, mé snahy s PayOp/TransferOp/Yapily byly naprosto neúspěšné, takže si nedělejte velké naděje.
Fwiw my efforts with PayOp/TransferOp/Yapily have been completely unsuccessful, so don't get your hopes up
Automaticky přeloženo:
před 12 měsíci
Yapily/Payop pro mě také nebyly úspěšné, všichni mají podobné reakce od obou.
Automaticky přeloženo:
Lottie48
Cocohibs1
Diamant
Cocohibs1
před 12 měsíci
Nebudu se s nimi dělit o to, co se stalo, protože jsem jim řekl, že to zůstane důvěrné, ale e-mail je... [email protected] Webová stránka je https://www.engageboost.com/ . Pokud použijete tyto informace jako základ, můžete k tomuto tématu online dohledat mnohem více.
Automaticky přeloženo:
Lottie48
sw18jp
Diamant
sw18jp
před 12 měsíci
Jsou opravdu ubozí, jak vyhazují hračky z kočárku pokaždé, když se na Trustpilotu objeví negativní recenze! Přesně vědí, co dělají špatně, a ať už s nimi lidé něco dosáhnou, nebo ne, může být jen pozitivní, že neustále zvyšují povědomí o jejich aktivitách.
Automaticky přeloženo:
Cocohibs1
Lottie48
Platina
Lottie48
před 12 měsíci
Díky, vážím si toho.
Automaticky přeloženo:
Lottie48
Diamant
před 12 měsíci
Jen rychlá zpráva Komisi pro hazardní hry, pokud se na tuto stránku náhodou někdy podíváte. Co děláte? Zjevně neděláte nic pro to, abyste tyto provozovatele zablokovali - Santeda, Dama NV atd., všichni se těmito aktivitami zabývají již léta. Pokutováni, varováni řadou dalších licenčních regulačních orgánů, ale stále schopni působit ve Spojeném království - proč? Musíte si být plně vědomi jejich aktivit, tak proč s tím skutečně něco neudělat?
Automaticky přeloženo:
wafflezoo
Stříbro
před 12 měsíci
Použil tu někdo CADRE?
Automaticky přeloženo:
Bigfella100
wafflezoo
Stříbro
wafflezoo
před 12 měsíci
Podal jsem stížnost, ale podle automatického e-mailu, který jsem obdržel, může odpověď trvat až 3 měsíce.
Automaticky přeloženo:
Jonty5
Lottie48
Zlato
Lottie48
před 12 měsíci
Companies House také s adresami virtuálních kanceláří a řediteli 30 společností