Použitím našich stránek nebo služeb souhlasíte s používáním souborů cookie.Čtěte vícePřijímám
DomůFórumObecná diskuze o gamblinguOtázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka
Question about Gambling websites with Curaçao license using incorrect Merchant Category code (strana 901)
Otázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka (strana 901)
Tohle jsem já, teď tohle zavírám, změnil jsem si skutečné jméno a doklad totožnosti. Pokud se někdo chce s mnou spojit, např. Lupin atd., kontaktujte mě na... [email protected] .
Tohle možná shodou okolností souvisí s korespondencí, kterou jsem včera odpoledne obdržel od kasina/obchodníků.
Nebudu se s nimi dělit o to, co se stalo, protože jsem jim řekl, že to zůstane důvěrné, ale e-mail je... [email protected] Webová stránka je https://www.engageboost.com/ . Pokud použijete tyto informace jako základ, můžete k tomuto tématu online dohledat mnohem více.
Jsou opravdu ubozí, jak vyhazují hračky z kočárku pokaždé, když se na Trustpilotu objeví negativní recenze! Přesně vědí, co dělají špatně, a ať už s nimi lidé něco dosáhnou, nebo ne, může být jen pozitivní, že neustále zvyšují povědomí o jejich aktivitách.
Jen rychlá zpráva Komisi pro hazardní hry, pokud se na tuto stránku náhodou někdy podíváte. Co děláte? Zjevně neděláte nic pro to, abyste tyto provozovatele zablokovali - Santeda, Dama NV atd., všichni se těmito aktivitami zabývají již léta. Pokutováni, varováni řadou dalších licenčních regulačních orgánů, ale stále schopni působit ve Spojeném království - proč? Musíte si být plně vědomi jejich aktivit, tak proč s tím skutečně něco neudělat?