Použitím našich stránek nebo služeb souhlasíte s používáním souborů cookie.Čtěte vícePřijímám
DomůFórumObecná diskuze o gamblinguOtázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka
Question about Gambling websites with Curaçao license using incorrect Merchant Category code (strana 1 614)
Otázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka (strana 1 614)
not from them but got refunds from all of it from bank
Automaticky přeloženo:
před hodinou
Ahoj, pro které deskriptory to bylo?
Automaticky přeloženo:
Loo76
Diamant
emilioe9
před 5 hodinami
Myslíte si, že vám vrátí peníze? Jak mám postupovat? Clearbank Europe mi řekla, že za mými bankovními transakcemi stojí.
Čekám na vaši odpověď.
Do you think they'll get you a refund? How should I approach it? Clearbank Europe has told me they're behind my bank transactions.
I await your response.
Ellos te consiguen el reembolso tu crees? Como hay que plantearlo? Detras de mi movimientos del banco clearbank europe me han dicho que estan detras ellos.
Espero respuesta
Automaticky přeloženo:
před hodinou
Jaké je to jméno obchodníka?
Automaticky přeloženo:
emilioe9
Loo76
Stříbro
Loo76
před hodinou
Říkají mi, že za tím stojí Clearbank. Jméno příjemce je Utorg Pay Ltd. A Clearbank mi sdělila, že účet patří Ivy Pay Oy.