Použitím našich stránek nebo služeb souhlasíte s používáním souborů cookie.Čtěte vícePřijímám
DomůFórumObecná diskuze o gamblinguOtázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka
Question about Gambling websites with Curaçao license using incorrect Merchant Category code (strana 1 512)
Otázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka (strana 1 512)
Dobrý den. Společnost Xpate mi na první e-mail odpověděla, že transakci ve svém systému nenašla a požádala mě o poskytnutí platebních údajů. Poslala jsem jim (upravené) údaje o kartě, datum transakce, částku a webovou stránku, kde byla platba provedena. Poté mi odpověděli, že transakci stále nemohou najít, a doporučili mi, abych kontaktovala svou banku, aby problém vyřešila.
Dobrý den. Pokud tomu správně rozumím, Xpate vám vrátil peníze asi dva týdny poté, co jste požádali o vrácení peněz? Napadli vrácení peněz vůbec, nebo ho přijali?
Dobrý den, měl/a byste zvážit podání žádosti o vrácení peněz prostřednictvím vaší banky za transakce zpracované společností Xpate. Pokud poskytnete dostatek důkazů, máte dobrou šanci získat své peníze zpět.
Jo, taky mi řekli, ať vyplním formulář, platilo to i pro tebe? Víš, jestli přes ně fungují Passpoint, ISX Financial a Kryptonim? Myslím, že Passpoint a Kryptonim určitě ano. Ten druhý je na mém Lloyds účtu pro Open Banking jiný obchodník. Škoda, že Lloyds řekli, že pro mě nemůžou nic udělat, protože se jednalo o transakci v Open Bankingu.