Použitím našich stránek nebo služeb souhlasíte s používáním souborů cookie.Čtěte vícePřijímám
DomůFórumObecná diskuze o gamblinguOtázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka
Question about Gambling websites with Curaçao license using incorrect Merchant Category code (strana 1 428)
Otázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka (strana 1 428)
Funguje ti Betninja? V popisku je uvedeno „treofgm" a nachází se v TALINU. Má někdo informace o zpracovateli plateb? Také jsem se chtěl zeptat, zda zpracovatele plateb najdete tak, že zkontrolujete, kam platby směřují, například když se změní URL adresa a systém přesměruje mezi platebními stránkami, takže stačí poslat e-mail na stránky, na které systém přesměruje? Například kliknu na vklad a systém se přesměruje na Apcopay a pak na uapay.io a možná i na Segopay, mám poslat zprávu jako u všech platebních bran?
Udělám to samé! Upřímně, jsem ohromený, jak jsi je našel. Je to obchodník Priling, se kterým mám spoustu obchodů, a taky Sofevo, všechny transakce probíhají blízko sebe, ať už jsou kdokoli. Díky, a to je fér, jo. Budu si tě alespoň navždy vážit 🙂