Použitím našich stránek nebo služeb souhlasíte s používáním souborů cookie.Čtěte vícePřijímám
DomůFórumObecná diskuze o gamblinguOtázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka
Question about Gambling websites with Curaçao license using incorrect Merchant Category code (strana 1 392)
Otázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka (strana 1 392)
Může mi někdo pomoct? Hledám pomoc s Euflexqi a Flexqicer. Bohužel jsou to platformy Revolut a oni neřeší spor. Říkají, že se jednalo o převod peněz, i když jsem platil kartou? Může mi někdo pomoct?
Hej, nechtěl jsi mi poslat něco o Worfixovi? Pokrytče! Neposílej mu žádné další informace! Jen shromažďuje všechny potřebné informace a nic neprozradí!
Dost legrační dnes ráno po 3 týdnech čekání jsem dostal odpověď od policejního daňového úřadu, který řekl, že moje údaje byly předány přímo společnosti, takže vás budu informovat, pokud se něco stane
Funny enough this morning after 3 weeks of waiting I have had a response from the police tax commerce who have said my details have been forwarded directly to the company so I will update you if anything happens
Automaticky přeloženo:
před 2 týdny
Dobrý den, bylo to pro polského obchodníka? Komu jste prosím poslal/a ten e-mail, aby ho dál přeposlal?
Ahoj všichni. Hledám podrobnosti o tomto, pokud někdo má nějaké informace.
Peak Gear Apparel LTD.
money-athome.com
Pixely*
MVNP2
WWELTD
Poslal jsem e-mail Peak Gearu poté, co jsem si jejich e-mail přečetl z jejich webových stránek, ale žádná odpověď. Jsem u Barclays a uvažuji o řešení sporů, pokud by někdo měl po tomtéž něco k dispozici.
Ahoj Loo. Mám jen otázku pro Peak Gear Apparel, komu jsi napsal/a e-mail? [email protected] ?
Hi Loo. Just a question for Peak Gear Apparel, who did you email? Was it [email protected]?
Automaticky přeloženo:
před 2 týdny
Ano. Dostal jsem to zpět a od té doby jsem neodpověděl. Požádal jsem Elegra, aby jim napsal e-mail, a Elegro řekl… (viz foto)
Nedává to smysl, protože poté, co jsem v říjnu 2025 poslal e-mail společnostem Elegro a VELOBET, jsem od společnosti Peak Gear Appa Descriptor obdržel vrácené peníze během 3 dnů, což je celkem něco málo přes 1 000 liber.
Trvalo ti to s tím velobetem nějakou dobu? Koncem loňského roku jsem si stěžoval a posílali mi jen samý nesmysl. Jsem v pokušení se na to podívat znovu. Momentálně se dívám na Rolletto, což je jeden ze sesterských webů.