Použitím našich stránek nebo služeb souhlasíte s používáním souborů cookie.Čtěte vícePřijímám
DomůFórumObecná diskuze o gamblinguOtázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka
Question about Gambling websites with Curaçao license using incorrect Merchant Category code (strana 1 361)
Otázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka (strana 1 361)
Kteří prodejci patří pod firmu elegro? Neví někdo?
Automaticky přeloženo:
Romeo87
Diamant
před 4 měsíci
Pořád sháním World of Warcraft (Worfix)
Má někdo kontakt? Je to asi 6000 € ;-(
Nemáte někdo tušení? Jsem ztracený a nemůžu najít vůbec nic!
Automaticky přeloženo:
Materialgirl84
Romeo87
Diamant
Romeo87
před 4 měsíci
Později se na tebe trochu podívám.
Automaticky přeloženo:
Materialgirl84
makelios6
Diamant
makelios6
před 4 měsíci
Myslím, že by to mohlo být drahé, vliv omezený, ale momentálně to zkouším s platebními procesory.
Automaticky přeloženo:
Pukuota1
Materialgirl84
Zlato
Materialgirl84
před 4 měsíci
Můžete mi prosím poslat e-mail s tím, jak vyhledáváte obchodníky? [email protected] , děkuji
Automaticky přeloženo:
Materialgirl84
Pukuota1
Diamant
Pukuota1
před 4 měsíci
Samozřejmě budu doma asi za hodinu! Ale někdy mi také pomáhají jiní lidé na tomto fóru, jako je kidziklub, ale většinou jen ChatGPT, Google ai a Google pro mě a pak stahování dat JSON pro platební procesory z mého iPhonu.
Automaticky přeloženo:
makelios6
Materialgirl84
Platina
Materialgirl84
před 4 měsíci
Dobrá práce.
Máte kontaktní e-mail na Pricey?
Automaticky přeloženo:
Org1991
Materialgirl84
Platina
Materialgirl84
před 4 měsíci
Máte tušení, jak dekódovat ARN a najít PSP? Mám ARN a vím, že banka potvrdila 3 PSP, ale nevím, která přesně která transakce.
Automaticky přeloženo:
Materialgirl84
makelios6
Diamant
makelios6
před 4 měsíci
Jediné, co jsem našel, bylo toto - majitel má stejné jméno jako pricey influence limited, sídlí v companies house na adrese v Gloucesteru, je z Pákistánu a tato společnost je z Pákistánu, ale může se mýlit.