Použitím našich stránek nebo služeb souhlasíte s používáním souborů cookie.Čtěte vícePřijímám
DomůFórumObecná diskuze o gamblinguOtázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka
Question about Gambling websites with Curaçao license using incorrect Merchant Category code (strana 1 307)
Otázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka (strana 1 307)
Dostal někdo někdy peníze zpět od Falcora Finance? Jde o bankovní převody.
Automaticky přeloženo:
DamienD
Martin61
Bronz
Martin61
před 5 měsíci
To je dobře, že je pronásledují. Ale z pohledu zákazníka a držitele karty… obchodní činnost byla autorizována společností Visa a Mastercard, banka má povinnost to nahlásit síti karet a stále existuje právo na vrácení platby.
Včera večer jsem četl článek o tom, že Sergej Kondakta je zapletený do praní špinavých peněz.
Automaticky přeloženo:
Salamasalama
Anonymized1181
Diamant
Anonymized1181
před 5 měsíci
Hledám tohle všechno
Automaticky přeloženo:
Romeo87
Diamant
před 5 měsíci
Může mi někdo říct, pod jakým obchodním názvem mi ELEGRO strhává všechny peníze?
Automaticky přeloženo:
Anonymized1181
Salamasalama
Diamant
Salamasalama
před 5 měsíci
Jo, zajímalo by mě, které PSP bylo do toho zapojeno…
Automaticky přeloženo:
Salamasalama
Diamant
před 5 měsíci
Mohl bych někoho požádat o pomoc s adresou nebo jakýmikoli údaji týkajícími se imgvibes z bankovnictví? Nic nevidím.
také pro payacctopup, pokud je to možné, a mmtempo
Automaticky přeloženo:
Salamasalama
Anonymized1181
Diamant
Anonymized1181
před 5 měsíci
Pokud byste mohli vyhledat adresu nebo jakýkoli klíčový údaj, bylo by to skvělé.
Automaticky přeloženo:
Salamasalama
Anonymized1181
Diamant
Anonymized1181
před 5 měsíci
Worldline je velká věc
Automaticky přeloženo:
Salamasalama
Anonymized1181
Diamant
Anonymized1181
před 5 měsíci
Podívejte se na tohle
Automaticky přeloženo:
Daemion
Stříbro
před 5 měsíci
Všichni by měli PŘESTAT financovat tyto webové stránky, tečka. Zejména Santeda byla mnohokrát varována před přijímáním plateb kartou ze zemí Spojeného království/EU s nesprávnými deskriptory/MCC. Neposlouchají, protože je to pro ně příliš lukrativní trh a občas si dovolí stáhnout peníze, protože v konečném důsledku stejně vydělávají jmění. Prostě přestaňte cokoli v jejich blízkosti umisťovat.
Automaticky přeloženo:
Romeo87
Diamant
před 5 měsíci
Může mi někdo říct, pod jakým obchodním názvem mi ELEGRO strhává všechny peníze?
Má s tím někdo nějaké zkušenosti?
Automaticky přeloženo:
Anonymized1181
Salamasalama
Diamant
Salamasalama
před 5 měsíci
Wordline mi odpověděli, že se do toho nijak nepodílejí atd.
Co se týče peněženky Sp, vím jen, že je to Londýn, a adresa na IMG Vibes už tu byla dříve sdílena.