Cardaq mě požádá o údaje o kartě vedle pasu, aby se ujistili, že karta skutečně patří mně. Pokud je nepošlu, řekli, že případ nebude pokračovat. Nicméně jsem již úspěšně dokončil KYC.
Myslí si snad, že jen tak z dobré vůle posílám žádosti o vrácení peněz s použitím údajů o kartě někoho jiného?🤣
Tohle je evidentně jejich způsob, jak nás frustrovat, a JSEM SI JISTÝ, že nakonec oznámí, že jste v přezkumu neuspěli, a případ bude uzavřen.
Cardaq asks me for my card details next to my passport to make sure the card really belongs to me, if I don't send it they said the case won't proceed. However, I already successfully completed the kyc.
Do they think I'm just sending chargeback requests using someone else's card details in my good graces?🤣
This is clearly their way of frustrating us and I'm SURE eventually they will announce that you failed the review, the case will be closed.
Cardaq pyytää minulta korttitietoja jossa passini vieressä, varmistaakseen että kortti tosiaan kuuluu minulle, jos en lähetä he ilmoittivat että tapausta ei jatketa. Suoritin jo kuitenkin kyc onnistuneesti.
Luulevatko he, että lähetän muuten vaan takaisinperintä pyyntöjä jonkun toisen korttitietoja käyttäen hyvää hyvyyttäni?🤣
tämä on selvästi heidän tapansa saada meidät turhautuneeksi ja olen VARMA lopulta he ilmoittavat et läpäissyt tarkistusta, tapaus suljetaan.