Použitím našich stránek nebo služeb souhlasíte s používáním souborů cookie.Čtěte vícePřijímám
DomůFórumObecná diskuze o gamblinguOtázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka
Question about Gambling websites with Curaçao license using incorrect Merchant Category code (strana 1 164)
Otázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka (strana 1 164)
Virtuální odpověď potvrdila, že neexistuje žádná spojitost s obchodníky.
Automaticky přeloženo:
Joanadarm
Danixxx
Stříbro
Danixxx
před 6 měsíci
Hej, viděl jsem, že ti Depasify vrátil peníze. Před týdnem mi znovu vyžádali důkazy o všech transakcích, což jsem udělal. A nikdy se mi neozvali. Jak dlouho jsi čekal?
Automaticky přeloženo:
Majdkdl
Joanadarm
Platina
Joanadarm
před 6 měsíci
Minulý týden mi vrátili peníze a také mi odpověděli asi 2 dny poté, co jsem odeslal všechny důkazy, že peníze za odstoupení byly vráceny.
Automaticky přeloženo:
Joanadarm
Majdkdl
Stříbro
Majdkdl
před 6 měsíci
Odpověděli vám z tohoto e-mailu?[email protected] poslal jsem originál [email protected] pak jsem dostal e-mail od operace a teď mi týden nikdo neodpověděl po poskytnutí všech informací
Automaticky přeloženo:
Majdkdl
Joanadarm
Platina
Joanadarm
před 6 měsíci
Jo, to byl ten pravý, myslím, že vrácení peněz trvalo asi týden, možná už vrátili peníze a jen vám neodpověděli, tak doufám, že to brzy dorazí.
Automaticky přeloženo:
Joanadarm
Majdkdl
Stříbro
Majdkdl
před 6 měsíci
Odpověděli vám po vrácení peněz? To je dost divné, protože požadovali důkazy a pak mlčeli. Pár dní po vrácení peněz jsem se jednou zeptal na aktualizaci a také žádná odpověď.
Automaticky přeloženo:
Majdkdl
Joanadarm
Platina
Joanadarm
před 6 měsíci
Poté, co jsem poslal důkazy, řekli toto
Přijměte prosím tento e-mail jako potvrzení, že jsme vám plně vrátili všechny vaše finanční prostředky. Zpracování může trvat několik dní. Doba trvání platby může záviset na vaší bance, proto v případě dalších dotazů doporučujeme, abyste se na ni obrátili přímo.
S pozdravem,
Tým pro dodržování předpisů Depasify
a tohle stálo 600 liber
Automaticky přeloženo:
Joanadarm
Majdkdl
Stříbro
Majdkdl
před 6 měsíci
Děkuji. Poslal jsem jim další e-mail, protože mě ignorují. V mém případě to bylo 2 500 liber.
Automaticky přeloženo:
Danixxx
Joanadarm
Diamant
Joanadarm
před 6 měsíci
Ahoj, peníze ti vrátím, neboj se, moje byla stejná jako u majdkdl. Rada nehazardujte, když dostanete peníze, raději si kupte něco hezkého.
Automaticky přeloženo:
Danixxx
Utb1889
Diamant
Utb1889
před 6 měsíci
Ahoj, vrátili mi peníze.
Automaticky přeloženo:
Joanadarm
Danixxx
Stříbro
Danixxx
před 6 měsíci
Už nehraju hazardní hry. Bojím se, že už nereagují. Ale díky za skvělou radu.
Automaticky přeloženo:
Anonymized1181
Diamant
před 6 měsíci
Ahoj všichni 🙂
Podařilo se někomu získat vrácení peněz za tyto věci?