Použitím našich stránek nebo služeb souhlasíte s používáním souborů cookie.Čtěte vícePřijímám
DomůFórumObecná diskuze o gamblinguOtázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka
Question about Gambling websites with Curaçao license using incorrect Merchant Category code (strana 1 164)
Otázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka (strana 1 164)
Hej, viděl jsem, že ti Depasify vrátil peníze. Před týdnem mi znovu vyžádali důkazy o všech transakcích, což jsem udělal. A nikdy se mi neozvali. Jak dlouho jsi čekal?
Odpověděli vám z tohoto e-mailu?[email protected] poslal jsem originál [email protected] pak jsem dostal e-mail od operace a teď mi týden nikdo neodpověděl po poskytnutí všech informací
Odpověděli vám po vrácení peněz? To je dost divné, protože požadovali důkazy a pak mlčeli. Pár dní po vrácení peněz jsem se jednou zeptal na aktualizaci a také žádná odpověď.
Přijměte prosím tento e-mail jako potvrzení, že jsme vám plně vrátili všechny vaše finanční prostředky. Zpracování může trvat několik dní. Doba trvání platby může záviset na vaší bance, proto v případě dalších dotazů doporučujeme, abyste se na ni obrátili přímo.