Použitím našich stránek nebo služeb souhlasíte s používáním souborů cookie.Čtěte vícePřijímám
DomůFórumObecná diskuze o gamblinguOtázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka
Question about Gambling websites with Curaçao license using incorrect Merchant Category code (strana 1 130)
Otázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka (strana 1 130)
Páni, jak jsi to zjistil/a? Dostal/a jsi nějaké peníze zpět? Děkuji!!!
Upraveno
Automaticky přeloženo:
LizzieCG
Diamant
k98m9c54x5
před rokem
Díky moc!
Také hledám Recharge OU, pokud má někdo tušení.
Thanks a lot!
Also looking for Recharge OU, if anyone have a clue.
Automaticky přeloženo:
před 7 měsíci
Vrátila vám Walletto peníze?
Automaticky přeloženo:
LP2710
Platina
před 7 měsíci
Hledám
INTERDERSOFT LIMITED
GAEM LIMITED
Přihlásil jsem se ke „svému" účtu Kycoin (potřebujete jen svou e-mailovou adresu a oni vám pošlou kód pro přístup k účtu), což jsem zjistil až po obdržení první odpovědi od Kycoinu.
Na účtu vidím množství Kycoinů, které jsem nevědomky koupil, a také jména, komu tyto částky šly.
oba sídlí na Kypru, jejich poštovní adresa se nenašla.
Takže tato kasina používají mou e-mailovou adresu k vytvoření peněženky, aby si mohli kupovat a prodávat nějaké mince? Jak je to legální??
snímek obrazovky jako příklad
Automaticky přeloženo:
kristaasle038
LizzieCG
Platina
LizzieCG
před 7 měsíci
Hledala jsem SP Wallet, tak jsem jim poslala e-mail, jen abych to zkusila, třeba to jsou oni. A vyšlo mi, že to jsou Valthx. Včera mi vrátili peníze a dnes mi poslali e-mail 😂
Automaticky přeloženo:
kristaasle038
Platina
před 7 měsíci
Kluci, když se snažíte poslat e-mail obchodníkům, co tu máme, ukáže se, že si změnili jména u transakcí. Dělám to pořád.
Automaticky přeloženo:
LizzieCG
Diamant
kristaasle038
před 7 měsíci
Hledala jsem SP Wallet, tak jsem jim poslala e-mail, jen abych to zkusila, třeba to jsou oni. A vyšlo mi, že to jsou Valthx. Včera mi vrátili peníze a dnes mi poslali e-mail 😂
I been looking for sp wallet so send them email just to try maybe they are them. And comes out that they are valthx. Yesterday they refund and today send and email 😂
Automaticky přeloženo:
před 7 měsíci
Takže když jim pošlu e-mail, měli by mi vrátit peníze? Mám u nich přes 1200 liber!