Použitím našich stránek nebo služeb souhlasíte s používáním souborů cookie.Čtěte vícePřijímám
DomůFórumObecná diskuze o gamblinguOtázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka
Question about Gambling websites with Curaçao license using incorrect Merchant Category code (strana 1 131)
Otázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka (strana 1 131)
Jo, ale nepoužil jsem destream e-mail, který sem všichni publikovali. Poslal jsem e-mailem asi 9 různých e-mailových adres, včetně dvou osob! Tak nevím, jak a od koho mi byly vráceny peníze. Pokud mi pošlete svůj e-mail, pošlu vám ty, které jsem použil
Yeh but I didn’t use the destream email everyone has been posting on here. I emailed about 9 different email addresses including two person ones! So I don’t know how or whom I was refunded from. If you send me your email I’ll send the ones I used
Automaticky přeloženo:
před 4 měsíci
Dobrý den, mohl byste mi také poslat e-mailové adresy, které jste použil/a pro vrácení peněz od Destreamu?