Použitím našich stránek nebo služeb souhlasíte s používáním souborů cookie.Čtěte vícePřijímám
DomůFórumObecná diskuze o gamblinguOtázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka
Question about Gambling websites with Curaçao license using incorrect Merchant Category code (strana 1 131)
Otázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka (strana 1 131)
Určitě! Prostě jim pošli e-mail. Jo, potřebuju Wordi, Hupeiwe, Sp wallet, imgvibes, Invcrly.
Automaticky přeloženo:
LizzieCG
kristaasle038
Diamant
kristaasle038
před 7 měsíci
Držím palce! Zkusím nějakého z nich najít.
Automaticky přeloženo:
Emyjay20
LizzieCG
Zlato
LizzieCG
před 7 měsíci
Ahoj, podařilo se ti nakonec získat přístup k API?
Automaticky přeloženo:
LP2710
kristaasle038
Zlato
kristaasle038
před 7 měsíci
Co jim říkáte v e-mailech?
Automaticky přeloženo:
Emyjay20
Zlato
kristaasle038
před 7 měsíci
Určitě! Prostě jim pošli e-mail. Jo, potřebuju Wordi, Hupeiwe, Sp wallet, imgvibes, Invcrly.
Definitely! Just send them an email. Yeah i need Wordi, Hupeiwe, Sp wallet, imgvibes, Invcrly
Automaticky přeloženo:
před 7 měsíci
Jsem si docela jistý, že INVCRLY je Invoicerly
GET STUFFED LTD
Registrační číslo: 15673179
Byt 21, okresní komory,
1 Drapery, Northampton,
Spojené království, NN1 2ET
info(@)invoicerly.co.uk
https://www.invoicerly.co.uk/
Upraveno
Automaticky přeloženo:
Praky
Diamant
Materialgirl84
před rokem
Jo, ale nepoužil jsem destream e-mail, který sem všichni publikovali. Poslal jsem e-mailem asi 9 různých e-mailových adres, včetně dvou osob! Tak nevím, jak a od koho mi byly vráceny peníze. Pokud mi pošlete svůj e-mail, pošlu vám ty, které jsem použil
Yeh but I didn’t use the destream email everyone has been posting on here. I emailed about 9 different email addresses including two person ones! So I don’t know how or whom I was refunded from. If you send me your email I’ll send the ones I used
Automaticky přeloženo:
před 7 měsíci
Dobrý den, mohl byste mi také poslat e-mailové adresy, které jste použil/a pro vrácení peněz od Destreamu?