Všechno jsem od Floxydy dostal zpět prostřednictvím bankovního chargebacku. Poslal jsem desítky e-mailů a oni mi lhali, že neměli žádné transakce, že je neviděli atd.
Ohledně Visioforge jsem si najal polského právníka, který podal žalobu na zaplacení; čekáme na soudní příkaz. Poslal jsem e-maily, ale žádná odpověď.
Co se týče Shortsyho, posílám jim právě teď e-mail. Uvidím, co se stane, a podniknu příslušné kroky.
PS Myslím, že u Floxydy bylo příliš mnoho chargebacků, protože webová stránka je mimo provoz :)
I got everything back from Floxydy through a bank chargeback. I sent dozens of emails, and they lied to me, saying they didn't have any transactions, that they didn't see them, etc.
Regarding Visioforge, I hired a Polish lawyer who filed a lawsuit for payment; we're waiting for a court order. I've sent emails, but no response.
As for Shortsy, I'm sending them an email right now. I'll see what happens and take appropriate action.
P.S. I think there were too many chargebacks for Floxydy, because the website is down :)
Automaticky přeloženo: