Použitím našich stránek nebo služeb souhlasíte s používáním souborů cookie.Čtěte vícePřijímám
DomůFórumObecná diskuze o gamblinguOtázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka
Question about Gambling websites with Curaçao license using incorrect Merchant Category code (strana 1 126)
Otázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka (strana 1 126)
Prohrál jsem spor na Revolutu s obchodníkem, který mi poslal falešné důkazy a konverzaci se mnou z neexistující e-mailové adresy. Revolut důkazy přijal a já prohrál.
I lost a dispute on Revolut with a merchant who sent false evidence and a conversation with me from an email address that did not exist. Revolut accepted the evidence and I lost.
Eu am pierdut o contestatie la revolut cu un comerciant care a trimis dovezi false si o conversatie cu mine de pe o adresa de email care nu exista.Revolut a acceptat dovezile si eu am pierdut
Automaticky přeloženo:
před 7 měsíci
Dobrý den. Nevzdávejte to. Podal jsem stížnost a požádal o předložení důkazů u Revolutu a oni mi je poslali. Pak jsem se na to obrátil a výsledek byl v můj prospěch.
Automaticky přeloženo:
justiceForUs
Christis
Zlato
Christis
před 7 měsíci
V PDF ukázali jen 6 transakcí, ne všech 11 a Revolut to akceptoval😂 VISA to může prošetřit, z tohohle se prostě nevyhnou 🙂
Mám dokonalý důkaz, že je to můj jediný steam účet a že jsem tam neprovedl žádné obchody.
Řekli, že jsem je nekontaktoval (e-maily mám tady)
Automaticky přeloženo:
justiceForUs
Anonymized1153
Zlato
Anonymized1153
před 7 měsíci
Podal(a) jste formální stížnost? Prosím, sdělte mi svou e-mailovou adresu.
Automaticky přeloženo:
Christis
LizzieCG
Stříbro
LizzieCG
před 7 měsíci
Podal jsem stížnost, ale byla zamítnuta s odůvodněním, že rozhodnutí patří společnosti MasterCard a že s tím nemohou nic dělat. Pocházím z Rumunska a jako fyzická osoba nemám přístup k MasterCard.
Automaticky přeloženo:
Christis
LP2710
Stříbro
LP2710
před 7 měsíci
Nemám žádný kontakt, měla jsem spoustu zpráv s bonusovými nabídkami, ale spoustu zpráv, řekla jsem to bance a v první fázi mi řekli, že jsem si koupila skiny do hry, tak jsem vyhrála, protože lhali, nevěřili, že bance říkám pravdu😁
Automaticky přeloženo:
Jonty5
Praky
Zlato
Praky
před 7 měsíci
Žádné odpovědi, jen částečné vrácení peněz, ale ne všechny
Automaticky přeloženo:
Jonty5
Praky
Zlato
Praky
před 7 měsíci
Také se snažím najít podrobnosti o C/O Future Insight v souvislosti s firemními záležitostmi.
IČO 15854963
Automaticky přeloženo:
Anonymized1153
LizzieCG
Stříbro
LizzieCG
před 7 měsíci
Mezi Revolut GB a pravděpodobně Christie's Revolut LT je obrovský rozdíl 😉
Automaticky přeloženo:
LP2710
Christis
Zlato
Christis
před 7 měsíci
Jak jsi tyto zprávy dostal/a? 😅
Automaticky přeloženo:
justiceForUs
Anonymized1153
Zlato
Anonymized1153
před 7 měsíci
Revolut Germany je nejhorší. Nemá ani ombudsmana s rozhodovací pravomocí.
Automaticky přeloženo:
Christis
justiceForUs
Stříbro
justiceForUs
před 7 měsíci
Totéž v Rumunsku
Automaticky přeloženo:
Christis
LP2710
Stříbro
LP2710
před 7 měsíci
Dostával jsem textové zprávy, že mám na účtu 1500 lei, když se přihlásím.
Automaticky přeloženo:
Player0007
Diamant
před 7 měsíci
Může mi někdo říct, jak to funguje? Prodejce reagoval na spor falešnými PDF soubory a falešnými účty. Odvolal jsem se, banka to přeposlala dál a od 2. prosince nepřišla žádná odpověď.
Automaticky přeloženo:
LP2710
Christis
Zlato
Christis
před 7 měsíci
Dobře,
Než mohu podat reklamaci, musím poskytnout nějaký „důkaz" o kontaktu na obchodníka. A také popis toho, co jsem koupil/a.
Automaticky přeloženo:
Heather123
Zlato
Kelly1234
před 7 měsíci
Můžu pomoct se Skunlockem, děláme bankovní převody?
I can help with Skunlock, we’re they bank transfers?
Automaticky přeloženo:
před 7 měsíci
Ahoj Kelly, psala jsem ti e-mail ohledně skunlocku. Díky x