Použitím našich stránek nebo služeb souhlasíte s používáním souborů cookie.Čtěte vícePřijímám
DomůFórumObecná diskuze o gamblinguOtázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka
Question about Gambling websites with Curaçao license using incorrect Merchant Category code (strana 1 126)
Otázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka (strana 1 126)
Prohrál jsem spor na Revolutu s obchodníkem, který mi poslal falešné důkazy a konverzaci se mnou z neexistující e-mailové adresy. Revolut důkazy přijal a já prohrál.
I lost a dispute on Revolut with a merchant who sent false evidence and a conversation with me from an email address that did not exist. Revolut accepted the evidence and I lost.
Eu am pierdut o contestatie la revolut cu un comerciant care a trimis dovezi false si o conversatie cu mine de pe o adresa de email care nu exista.Revolut a acceptat dovezile si eu am pierdut
Automaticky přeloženo:
před 4 měsíci
Dobrý den. Nevzdávejte to. Podal jsem stížnost a požádal o předložení důkazů u Revolutu a oni mi je poslali. Pak jsem se na to obrátil a výsledek byl v můj prospěch.
Podal jsem stížnost, ale byla zamítnuta s odůvodněním, že rozhodnutí patří společnosti MasterCard a že s tím nemohou nic dělat. Pocházím z Rumunska a jako fyzická osoba nemám přístup k MasterCard.
Nemám žádný kontakt, měla jsem spoustu zpráv s bonusovými nabídkami, ale spoustu zpráv, řekla jsem to bance a v první fázi mi řekli, že jsem si koupila skiny do hry, tak jsem vyhrála, protože lhali, nevěřili, že bance říkám pravdu😁
Může mi někdo říct, jak to funguje? Prodejce reagoval na spor falešnými PDF soubory a falešnými účty. Odvolal jsem se, banka to přeposlala dál a od 2. prosince nepřišla žádná odpověď.